Orijinal yazılım derkenOrginal yazılımı tekrar yükle düzelir
Orijinal yazılım derkenOrginal yazılımı tekrar yükle düzelir
Stock rom ( general mobile'nin yayinladigı android yazilimı)Orijinal yazılım derken
TWRP hep kalıyor ekranda açılmıyor ki root yükleyelim , şu an en son attığını denemedim ama başka bir arkadaş denemiş yine GM logosunda kalmışStock rom ( general mobile'nin yayinladigı android yazilimı)
Tamam bakayım deneyeyim inşALLAHKonu güncellendi
- Güncel Twrp 3.2.2-0 eklendi. Not: Twrp test edilmedi
üzülmeyin bi stock rom at 100% çözülür:Orijinal yazılım derken
Merhaba , General Mobile yazısında kalınca ben telefonu kapatıyorum tamamen sonra tekrar açıyorum telefon açılıyor stock Roma gerek yok bende. Sadece TWRP açılmıyor o kadar. Recovery de açılmıyor eskiden açılıyor idi.üzülmeyin bi stock rom at 100% çözülür:
8.0 üzerinde bootloader unlock açın ve OEM kilit açın stock rom kur sorunsuz çalışılacaktır.
stock rom kurulduktan telefon yeniden başlatmak önce bootloader modu girin TWRP en güncel son sürüm img dosyayı indirip fastboot recovery flash yap twrp artık açıldı.
onlar 8.0 stock rom mevcut konu onu bakabilirsiniz.
8.0 kullanıyorsan en güncel (son sürüm dahil) TWRP kurulduktan sonra TWRP açabilir.Merhaba , General Mobile yazısında kalınca ben telefonu kapatıyorum tamamen sonra tekrar açıyorum telefon açılıyor stock Roma gerek yok bende. Sadece TWRP açılmıyor o kadar. Recovery de açılmıyor eskiden açılıyor idi.
merhaba , şimdiki en güncel versiyonu denedim 3.2.2.0 TWRP , oem kilidi ayarlardan da açık kendim cmd'den de açtım , twrp'yi yükledim finished total time falan dedi sonra fastboot modda recovery mode dedim açtım ama yine general mobile yazısında kalıyor yani TWRP açılmıyor8.0 kullanıyorsan en güncel (son sürüm dahil) TWRP kurulduktan sonra TWRP açabilir.
Telefon model nedir?Olmuyor arkadaşlar Oreo 8.0 GM5 Plus Android One , en güncel TWRP denedim yine GM logosunda kalıyor
[doublepost=1531818728,1531818692][/doublepost]3.2.2.0 denedim olmadı PREO 8.0 GM5 PLUS , OEM ACİK HEM AYARLARDAN HEM DE KENDİM SCTİM
[doublepost=1531828817][/doublepost]
merhaba , şimdiki en güncel versiyonu denedim 3.2.2.0 TWRP , oem kilidi ayarlardan da açık kendim cmd'den de açtım , twrp'yi yükledim finished total time falan dedi sonra fastboot modda recovery mode dedim açtım ama yine general mobile yazısında kalıyor yani TWRP açılmıyor
Recovery adı neTwrp den başka bir recovery le root atamazmıyız
Cwm düzgün çalisiyorsa atarasin sıkıntı olmaz
yazıyor ya en üste , yanıtladığın gönderimde. GM5 PLUS 8.0 OREOTelefon model nedir?
TWRP alternatifi yok mu CWM falan diyorsunuz. Kursak da hangi sürümü kuracağız nette arattığımda pek bilgi çıkmıyor.Cwm düzgün çalisiyorsa atarasin sıkıntı olmaz
İcinde ykleme programı vardir Qfil veya INSTALL_M3M35 diye instalde onotamatik yükler ve ya seni yönlendirir. Qefil için formdan bak nasil yuklendigineyazıyor ya en üste , yanıtladığın gönderimde. GM5 PLUS 8.0 OREO
[doublepost=1532181300,1532181188][/doublepost]
TWRP alternatifi yok mu CWM falan diyorsunuz. Kursak da hangi sürümü kuracağız nette arattığımda pek bilgi çıkmıyor.
[doublepost=1532189366][/doublepost]Merhaba çok acil. TWRP sonunda kurdum , OneLabs'ten aldım , ancak TWRP açıldı , sonra çıkmak istedim çünkü telefondaki dosyaları PC görmüyor TWRP'de iken , ama çıkamadım hep fastboot moda gelip duruyor. Stock Rom kurun dedi OneLabs'tekiler , onu PC'ye indirdim ancak nasıl kuracağımı bilmiyorum ayrıca telefona şu an hiçbir şey atılamıyor çünkü pc'yi görmüyor (((((( ANDROİD SÜRÜMÜM : OREO 8.0 VE BEN OREO STOCK ROM İNDİRDİM ONELABS'TEN GM5 PLUS İÇİN... ANCAK NASIL YÜKLİCEM SD KARTA MI ATİM NAPİM
ALLAH razı olsun reis sen söylemeden önce aynı konuyu buldum ve dün gece 22:00'da bitirdimİcinde ykleme programı vardir Qfil veya INSTALL_M3M35 diye instalde onotamatik yükler ve ya seni yönlendirir. Qefil için formdan bak nasil yuklendigine
selam kardeşim TWRP'deyim ben PC cihazı görmediği için içine magisk atamıyorum dolayısıyla flashlayamıyorum ne yapmalıyımİcinde ykleme programı vardir Qfil veya INSTALL_M3M35 diye instalde onotamatik yükler ve ya seni yönlendirir. Qefil için formdan bak nasil yuklendigine
iyi güzelde konu oreo 8, 7.1.1 sürümde zaten sorun yok root işleminde...Arkadaşlar ben yaptım.ilk önce 7.1.1'e düşürdüm.Sonra twrp'nin son sürümünü flashladım.supersu'yu kurdum.Oldu.