Arkadaslar hepinize selamun aleykum. Benim soum soyle olucak , yaklasik 2-3 saat internete girdiğimde telefonun sarzi bitmeye yakin hale geliyor , yani yarim gunu dahi cikartmiyor dogal olarak. Telefonda jelly bean 4.1.2 yuklu ve root edilmis cihaz ( tabi ben bu guncelleme islerinden hic anlamam enistem bana verdi telefonu ve bana verdiginde bu haldeydi telefon.) Acaba bu jelly bean ve root cok sarz yemesine sebep oluyor olabilir mi? Parlakligi hep en kisikta tutuyorum. Guc tasarrufu modu sureklu acik . Birde mobil verisi haricinse butun GPS-BLUETOOTH-WIFI felan kapali . Ram desen zaten tek tarayici felan acik bırakıyorum 550mb civari kullaniyor. Hafiza desen sd kart bile yok. Ona ragmen 1.5 gb bos alan var. Arka plandaki uygulamalari felan kapatıyorum hep.(Hatta bir programla sagolsun samsungun telefona yukledigi gereksiz programlari felanda hep sildim.) Batarya desen zaten alali 1.5 ay felan oldu. Yani pek anlamam bu islerden ama elimden geleni yaptim yani. Telefon aslinda bosta baya iyi dayanıyor dogal olarak ama kullanirken ve ozellikle internette cok yiyor. Internet hizim baya dusuk 96 kbit acaba bunun etkisi olabilir mi. Simdiden hepinize cok tesekkurler arkadaslar.