M Meblgc Original poster Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 6 0 26 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar s4 miniye cm13 romu attim gayet memnunum fakat klavyesini beğenmedim play storeda da güzel klavye bulamadim s6 klavyesini portlayim dedim lolipop olması gerekiyormuş benimki mashmelov. Ne yapmaliyim arkadaslar onerileriniz var mi?
Arkadaşlar s4 miniye cm13 romu attim gayet memnunum fakat klavyesini beğenmedim play storeda da güzel klavye bulamadim s6 klavyesini portlayim dedim lolipop olması gerekiyormuş benimki mashmelov. Ne yapmaliyim arkadaslar onerileriniz var mi?
Lptrex Yasaklı Üye 26 Ocak 2015 32 908 22 26 Ocak 2016 #2 Deneyin onu calisacakdir Minimum versiyon lollipopdur Yanı kurarsaniz çalışır Ve konu yanlış yerde
M Meblgc Original poster Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 6 0 26 Ocak 2016 #3 Cvp: RE: S6 klavye for s4 mini FoggyFa' Alıntı: Deneyin onu calisacakdir Minimum versiyon lollipopdur Yanı kurarsaniz çalışır Ve konu yanlış yerde Genişletmek için tıkla ... Saolun deneyecegim ? yeniyim kusura bakmayin daha çözemedim siteyi ? FoggyFa' Alıntı: Deneyin onu calisacakdir Minimum versiyon lollipopdur Yanı kurarsaniz çalışır Ve konu yanlış yerde Genişletmek için tıkla ... Kurdum ama ayarlardan dil ve girişe girince bulamıyorum klavyeyi ne yapmalıyım
Cvp: RE: S6 klavye for s4 mini FoggyFa' Alıntı: Deneyin onu calisacakdir Minimum versiyon lollipopdur Yanı kurarsaniz çalışır Ve konu yanlış yerde Genişletmek için tıkla ... Saolun deneyecegim ? yeniyim kusura bakmayin daha çözemedim siteyi ? FoggyFa' Alıntı: Deneyin onu calisacakdir Minimum versiyon lollipopdur Yanı kurarsaniz çalışır Ve konu yanlış yerde Genişletmek için tıkla ... Kurdum ama ayarlardan dil ve girişe girince bulamıyorum klavyeyi ne yapmalıyım
Berkant Ayhan Karabudak Kayıtlı Üye 5 Nis 2015 6 1 27 Ocak 2016 #4 Cvp: RE: S6 klavye for s4 mini Meblgc' Alıntı: FoggyFa' Alıntı: Deneyin onu calisacakdir Minimum versiyon lollipopdur Yanı kurarsaniz çalışır Ve konu yanlış yerde Genişletmek için tıkla ... Saolun deneyecegim ? yeniyim kusura bakmayin daha çözemedim siteyi ? FoggyFa' Alıntı: Deneyin onu calisacakdir Minimum versiyon lollipopdur Yanı kurarsaniz çalışır Ve konu yanlış yerde Genişletmek için tıkla ... Kurdum ama ayarlardan dil ve girişe girince bulamıyorum klavyeyi ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Klavyenin uygulamasına girip, oradan etkinleştirin. Ama önerim S6 klavyesi vs. değil de, google klavye kullanmanız yönünde.
Cvp: RE: S6 klavye for s4 mini Meblgc' Alıntı: FoggyFa' Alıntı: Deneyin onu calisacakdir Minimum versiyon lollipopdur Yanı kurarsaniz çalışır Ve konu yanlış yerde Genişletmek için tıkla ... Saolun deneyecegim ? yeniyim kusura bakmayin daha çözemedim siteyi ? FoggyFa' Alıntı: Deneyin onu calisacakdir Minimum versiyon lollipopdur Yanı kurarsaniz çalışır Ve konu yanlış yerde Genişletmek için tıkla ... Kurdum ama ayarlardan dil ve girişe girince bulamıyorum klavyeyi ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Klavyenin uygulamasına girip, oradan etkinleştirin. Ama önerim S6 klavyesi vs. değil de, google klavye kullanmanız yönünde.
M Meblgc Original poster Kayıtlı Üye 17 Ara 2015 6 0 27 Ocak 2016 #5 Cvp: RE: S6 klavye for s4 mini Berkant Ayhan Karabudak' Alıntı: Meblgc' Alıntı: FoggyFa' Alıntı: Deneyin onu calisacakdir Minimum versiyon lollipopdur Yanı kurarsaniz çalışır Ve konu yanlış yerde Genişletmek için tıkla ... Saolun deneyecegim ? yeniyim kusura bakmayin daha çözemedim siteyi ? FoggyFa' Alıntı: Deneyin onu calisacakdir Minimum versiyon lollipopdur Yanı kurarsaniz çalışır Ve konu yanlış yerde Genişletmek için tıkla ... Kurdum ama ayarlardan dil ve girişe girince bulamıyorum klavyeyi ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Klavyenin uygulamasına girip, oradan etkinleştirin. Ama önerim S6 klavyesi vs. değil de, google klavye kullanmanız yönünde. Genişletmek için tıkla ... Oda yok malesef
Cvp: RE: S6 klavye for s4 mini Berkant Ayhan Karabudak' Alıntı: Meblgc' Alıntı: FoggyFa' Alıntı: Deneyin onu calisacakdir Minimum versiyon lollipopdur Yanı kurarsaniz çalışır Ve konu yanlış yerde Genişletmek için tıkla ... Saolun deneyecegim ? yeniyim kusura bakmayin daha çözemedim siteyi ? FoggyFa' Alıntı: Deneyin onu calisacakdir Minimum versiyon lollipopdur Yanı kurarsaniz çalışır Ve konu yanlış yerde Genişletmek için tıkla ... Kurdum ama ayarlardan dil ve girişe girince bulamıyorum klavyeyi ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Klavyenin uygulamasına girip, oradan etkinleştirin. Ama önerim S6 klavyesi vs. değil de, google klavye kullanmanız yönünde. Genişletmek için tıkla ... Oda yok malesef