krapanta' Alıntı:Elinde dosyalar varsa zip halinde sıkıştır fix gibi yap cwmdrn yükle
krapanta' Alıntı:Zip halindeyse direk cwmden kur bir de öyle dene
d.can' Alıntı:krapanta' Alıntı:Zip halindeyse direk cwmden kur bir de öyle dene
olmadı denedım sımdı.
Fasty^' Alıntı:d.can' Alıntı:krapanta' Alıntı:Zip halindeyse direk cwmden kur bir de öyle dene
olmadı denedım sımdı.
apkyı kur sonra .so olan dosyayı system\libe at.ama çalışmayabilir önce forumda mevcut mu bi bak klavyeye
krapanta' Alıntı:Birazdan link atacağim s6 klavye için
d.can' Alıntı:Fasty^' Alıntı:d.can' Alıntı:krapanta' Alıntı:Zip halindeyse direk cwmden kur bir de öyle dene
olmadı denedım sımdı.
apkyı kur sonra .so olan dosyayı system\libe at.ama çalışmayabilir önce forumda mevcut mu bi bak klavyeye
baktım hocam ing. bile yazdım arama kısmına, zip yaptım cwm den yemedi. youtube da baktım bı arastırdım app dosyasında dırek kurulu uygulamalr cıkıyor o kısım da farklı vıdeo da farklı dosyalar cıkıyor
yaptım ya onu da yaptımFasty^' Alıntı:d.can' Alıntı:Fasty^' Alıntı:d.can' Alıntı:krapanta' Alıntı:Zip halindeyse direk cwmden kur bir de öyle dene
olmadı denedım sımdı.
baktım hocam ing. bile yazdım arama kısmına, zip yaptım cwm den yemedi. youtube da baktım bı arastırdım app dosyasında dırek kurulu uygulamalr cıkıyor o kısım da farklı vıdeo da farklı dosyalar cıkıyor
benim dediğim yöntemi deneyin olursa olur olmazsa zaten o s6 klavyeyi unut
d.can' Alıntı:yaptım ya onu da yaptımFasty^' Alıntı:d.can' Alıntı:Fasty^' Alıntı:d.can' Alıntı:olmadı denedım sımdı.
benim dediğim yöntemi deneyin olursa olur olmazsa zaten o s6 klavyeyi unut
krapanta' Alıntı:Sadece touchwiz arayüzüne sahip telefonlarda çalışır buyrun link:S6 klavye