Samsung Galaxy S5 Resurrection Remix 5.7.0

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wes

Original poster
Administrator
25 Ocak 2015
2,745
3,344
34
Eskişehir
Cihaz
OnePlus 7 Pro
ROM
OxygenOS Open Beta 12
Başlamadan önce belirtmekte fayda görüyorum. Yapacağınız işlemlerde bütün sorumluluk size aittir.

Samsung Galaxy S5 G900F(Snapdragon) cihazı için Resurrection Remix Romudur.

Romu arkadaşımın telefonuna kurdum, uzun süre kullanmadım. O yüzden hatası var mı bilmiyorum fakat kısa bi test yaptığımda sorun bulamadım.

Kurulum:

- Linkten TWRP kurulumunu yapın. http://forum.turkdevs.com/showthread.php?tid=10138
- TWRP'ye girin. (Giriş için ses açma+home+power tuşuna basılı tutun.)
- Wipeleri yapın. (Data, System, Cache, ART/Dalvik)
- Önce ROM'u ardından da Gappsı yükleyip yeniden başlatın.

Download:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ekran Görüntüleri:

B2BaQL.jpg

ZdyXB3.jpg

Elinize sağlık.

Başlamadan önce belirtmekte fayda görüyorum. Yapacağınız işlemlerde bütün sorumluluk size aittir.

Samsung Galaxy S5 G900F(Snapdragon) cihazı için Resurrection Remix Romudur.

Romu arkadaşımın telefonuna kurdum, uzun süre kullanmadım. O yüzden hatası var mı bilmiyorum fakat kısa bi test yaptığımda sorun bulamadım.

Kurulum:

- Linkten TWRP kurulumunu yapın. http://forum.turkdevs.com/showthread.php?tid=10138
- TWRP'ye girin. (Giriş için ses açma+home+power tuşuna basılı tutun.)
- Wipeleri yapın. (Data, System, Cache, ART/Dalvik)
- Önce ROM'u ardından da Gappsı yükleyip yeniden başlatın.

Download:

Ekran Görüntüleri:

B2BaQL.jpg
ZdyXB3.jpg
berbat olmuş begenmedim çünkü rom açılmadı açılış ekranında kalıoyor herşeyi denemem ragmen