ninjassasin45 Original poster Yasaklı Üye 26 Ara 2015 221 54 4 Ocak 2016 #1 arkadaşlar bir şekilde şu şarj animasyonunu değiştirebilirmiyiz Sıkıldım 128 bitlik saçma sapan bir gif koymuşlar nasıl değiştirecez
arkadaşlar bir şekilde şu şarj animasyonunu değiştirebilirmiyiz Sıkıldım 128 bitlik saçma sapan bir gif koymuşlar nasıl değiştirecez
R ReadyGreece Kayıtlı Üye 26 Ocak 2016 67 10 4 Şub 2016 #3 Cvp: Şarj Animasyonu ninjassasin45' Alıntı: arkadaşlar bir şekilde şu şarj animasyonunu değiştirebilirmiyiz Sıkıldım 128 bitlik saçma sapan bir gif koymuşlar nasıl değiştirecez Genişletmek için tıkla ... logo.bin dosyasını logobuilder ile açın Sonra resimleri değiştirin ve makeye tıklayın. Zipi atın sdye flashlayın ve oldu
Cvp: Şarj Animasyonu ninjassasin45' Alıntı: arkadaşlar bir şekilde şu şarj animasyonunu değiştirebilirmiyiz Sıkıldım 128 bitlik saçma sapan bir gif koymuşlar nasıl değiştirecez Genişletmek için tıkla ... logo.bin dosyasını logobuilder ile açın Sonra resimleri değiştirin ve makeye tıklayın. Zipi atın sdye flashlayın ve oldu
ninjassasin45 Original poster Yasaklı Üye 26 Ara 2015 221 54 4 Şub 2016 #4 Cvp: Şarj Animasyonu ReadyGreece' Alıntı: ninjassasin45' Alıntı: arkadaşlar bir şekilde şu şarj animasyonunu değiştirebilirmiyiz Sıkıldım 128 bitlik saçma sapan bir gif koymuşlar nasıl değiştirecez Genişletmek için tıkla ... logo.bin dosyasını logobuilder ile açın Sonra resimleri değiştirin ve makeye tıklayın. Zipi atın sdye flashlayın ve oldu Genişletmek için tıkla ... Onun öle olacağını biliyom ama 39 fotoyu değiştirmek hiç hoşuma gitmiyor..
Cvp: Şarj Animasyonu ReadyGreece' Alıntı: ninjassasin45' Alıntı: arkadaşlar bir şekilde şu şarj animasyonunu değiştirebilirmiyiz Sıkıldım 128 bitlik saçma sapan bir gif koymuşlar nasıl değiştirecez Genişletmek için tıkla ... logo.bin dosyasını logobuilder ile açın Sonra resimleri değiştirin ve makeye tıklayın. Zipi atın sdye flashlayın ve oldu Genişletmek için tıkla ... Onun öle olacağını biliyom ama 39 fotoyu değiştirmek hiç hoşuma gitmiyor..