Bu programın en büyük özelliği kablolara veda etmenizi sağlamasıdır! Telefonunuzu bilgisayara bağlamak için USB kablosu aramanıza gerek yok; aynı Wi-Fi ağına bağlı olmanız yeterli.
Hiçbir teknik ayarla uğraşmadan kablosuz bağlantıyı kurmak için aşağıdaki 3 basit adımı izleyin:
Eğer Wi-Fi olmayan bir ortamdaysanız veya telefonunuza format (Custom ROM vb.) atacaksanız kablo kullanabilirsiniz:
lütfen hatalar ve öneri istekleriniz için lütfen bana dönüş yapın elimden geldiğince isteklerinize karşılık vereceğim
Hiçbir teknik ayarla uğraşmadan kablosuz bağlantıyı kurmak için aşağıdaki 3 basit adımı izleyin:
Adım 1: Bilgisayara Kurulum
- AndroidManager_Kurulum.exe dosyasını indirin ve çift tıklayıp kurun (İleri > İleri > Kur).
- Kurulum bittiğinde, bilgisayarınızın masaüstüne <strong>AM_Companion_Kurulum.apk</strong> adında bir dosya bırakılacak. Bu, telefonunuza kuracağımız yardımcı uygulamadır.
Adım 2: Telefona Kurulum
- Masaüstünüzdeki <strong>AM_Companion_Kurulum.apk</strong> dosyasını telefonunuza gönderin (Kendinize WhatsApp'tan atabilir, e-postayla gönderebilir veya Bluetooth ile yollayabilirsiniz).
- Telefonda bu dosyaya tıklayarak uygulamayı yükleyin ve açın.
Adım 3: Kablosuz Eşleşme (Sihirli An!)
- Bilgisayarınızdan Android Manager programını açın.
- Telefonunuzdan az önce kurduğunuz uygulamayı açın (Telefon ve bilgisayarın aynı Wi-Fi ağına bağlı olduğundan emin olun).
- Telefon ekranında 6 haneli bir kod (veya QR kod) göreceksiniz.
- Bilgisayardaki programda "WiFi Bağlan" menüsüne girip bu kodu yazın. İşte bu kadar! Bağlandınız.
Tam Yetki İçin Küçük Bir Not (Android 11 ve üzeri): Programın ekran yansıtma, dosya silme veya root gibi derin özelliklerini kablosuz kullanabilmek için telefonunuzun sisteminden küçük bir onay vermeniz gerekir. Telefondaki uygulamamız (Companion) sizi otomatik olarak "Kablosuz Hata Ayıklama" ayar sayfasına yönlendirecek ve ne yapmanız gerektiğini ekranda gösterecektir. Sadece anahtarı açık konuma getirmeniz yeterlidir.
Alternatif: Eski Usül Kablolu Bağlantı
Eğer Wi-Fi olmayan bir ortamdaysanız veya telefonunuza format (Custom ROM vb.) atacaksanız kablo kullanabilirsiniz:- Telefonunuzun ayarlarından Geliştirici Seçenekleri'ni açın.
- USB Hata Ayıklama'yı aktif edin.
- Telefonu kabloyla bilgisayara takın, ekrana gelen "Bu bilgisayara izin verilsin mi?" uyarısına "Her zaman izin ver" diyerek tamam'a basın.
ÖNEMLİ UYARILAR: Sistem, Root ve Custom ROM İşlemleri
Garanti Dışı Kalma: Telefonunuza Root atmak veya Custom ROM yüklemek, cihazınızı garanti kapsamından çıkarır.
Her Şey Silinir: Yeni bir ROM yüklemek (veya Bootloader kilidini açmak) telefonunuzdaki fotoğraflar, mesajlar ve uygulamalar dahil her şeyi tamamen siler. İşleme başlamadan önce kesinlikle uygulamanın "Yedekleme" menüsünü kullanarak verilerinizi bilgisayara yedekleyin.
Çökme (Brick) Riski: Yanlış telefona yanlış bir dosya yüklerseniz veya işlem sırasında kabloyu çekerseniz, telefonunuz bir daha hiç açılmayabilir (Buna "Brick olmak / Tuğlaya dönmek" denir).
Bootloader Kilidi Şartı: ROM veya Recovery yükleyebilmeniz için telefonunuzun "Bootloader Kilidi"nin açık olması gerekir (Bu işlem her markada farklıdır, Google'da modelinize göre araştırınız).
Önce Yedek (Anti-Brick): Herhangi bir sistem dosyası yüklemeden önce mutlaka "Anti-Brick Deposu" menüsüne girip mevcut sisteminizin yedeğini alın. Bir şeyler ters giderse, bu yedek sayesinde cihazınızı hayata döndürebilirsiniz.
Özetle: Eğer "Bootloader", "TWRP", "Fastboot" veya "Root" kelimelerinin ne anlama geldiğini bilmiyorsanız, lütfen uygulamanın sadece Dosya Aktarımı, Ekran Yansıtma ve SMS gibi güvenli bölümlerini kullanın. Sistem bölümünde yapacağınız tüm işlemler kendi sorumluluğunuzdadır.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
lütfen hatalar ve öneri istekleriniz için lütfen bana dönüş yapın elimden geldiğince isteklerinize karşılık vereceğim