Arkadaşlar seri numarası silindi,spflashtool ile stock rom atıp servise göndersem sıkıntı çıkar mı?
A aoy33 Kayıtlı Üye 10 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar seri numarası silindi,spflashtool ile stock rom atıp servise göndersem sıkıntı çıkar mı?
M mrlndgn Yasaklı Üye 11 Ocak 2016 #3 Servise niye gonderiyorsunuz anlamıyorum ki yazılımı bozup servise gonderiyosunuz ulan donanım olsa hadi neyse.
Servise niye gonderiyorsunuz anlamıyorum ki yazılımı bozup servise gonderiyosunuz ulan donanım olsa hadi neyse.
A aoy33 Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 #4 mrlndgn' Alıntı: Servise niye gonderiyorsunuz anlamıyorum ki yazılımı bozup servise gonderiyosunuz ulan donanım olsa hadi neyse. Genişletmek için tıkla ... tablet aktifleştirilmiyor güzel kardeşim stock rom atınca falan da olmadı ne yapmalıydım?
mrlndgn' Alıntı: Servise niye gonderiyorsunuz anlamıyorum ki yazılımı bozup servise gonderiyosunuz ulan donanım olsa hadi neyse. Genişletmek için tıkla ... tablet aktifleştirilmiyor güzel kardeşim stock rom atınca falan da olmadı ne yapmalıydım?
M mrlndgn Yasaklı Üye 11 Ocak 2016 #5 Valla twrp uzeinden en basinda yedek alindiginda veya stock twrp uzerinden yuklenfiginde seri numara gitmiyor
Valla twrp uzeinden en basinda yedek alindiginda veya stock twrp uzerinden yuklenfiginde seri numara gitmiyor