Sim Kart Kesme Makinası

overlord

Kayıtlı Üye
29 Mar 2015
53
2
Benim sim kartım büyük olduğu için tek simlik romları kullanamıyorum. Sim kartı da telefoncular 5 tl ye kesiyorlarmış. Bu sitede 11.50 tl ye sim kart kesici buldum. Bundan almayı düşünüyorum hem daha sonrada belki işime yarar diye. Yalnız iphone 5 için diyor burada. 3 çeşit sim kart büyüklüğü var sanırım. Normal sim - Micro sim - Nano sim ( Büyükten küçüğe doğru) Bu kesici micro sim mi yoksa nano sim mi yapıyor anlayamadım. 
http://www.sanalpazar.com/Nano-Sim-Kart-Kesici-Kesme-Makas-Iphone-5-Icin__isp20063350

5 TL falan değil rica edersen para falan almazlar iki kere farklı yerlerde kestirdim ikisi de almadı

Yeminlen bir kere Ankara' da bir kere de Mersin' de kestirdim hattı. Gezmediğim yer kalmadı, Ankarada 5 TL, Mersin' de ise 4 TL dediler. Beleşe bile kesmediler, gezdiğim telefoncu sayısı belki de 30-40 olmuştu yani.

Aldım elime makası çıt çıt kestim taktım :D

Tabi çalışmıyor :)

ben kendi makasımla kesmiştim aylardır kullanıyorum :)

berkayaksoy' Alıntı:
Yeminlen bir kere Ankara' da bir kere de Mersin' de kestirdim hattı. Gezmediğim yer kalmadı, Ankarada 5 TL, Mersin' de ise 4 TL dediler. Beleşe bile kesmediler, gezdiğim telefoncu sayısı belki de 30-40 olmuştu yani.

Aldım elime makası çıt çıt kestim taktım :D

Tabi çalışmıyor :)

O zaman ben en iyisi kesme makinası alayım :D

berkayaksoy' Alıntı:
Incredible™' Alıntı:
ben kendi makasımla kesmiştim aylardır kullanıyorum :)

Bende yetenek olmayabilir :D Çipten ufak bir parça attım ama atmadan girmiyordu :)

çipe dokunmaman gerekiyordu :D ben kestim kare şeklinde oldu ama çatır çutur girdi ve çalıştı.En önemli olay çipi ellememek