Sisteme gömülen Turkcell uygulamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haylas55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haylas55

Original poster
Kayıtlı Üye
22 Eki 2015
25
1
Arkadaşlar benim GM4G cihazında turkcell uygulamaları vardı fakat root atıp sildim ama turkcell wallpaper bir türlü silinmiyor bu turkcell in hiç bir şeyi kalsın istemiyorum nasıl yapabilirim stock rom attım ama genede gitmedi wallpaper ben köprülü resmi istiyorum :)

Bu bolumdeki stocklardan birini yukleyin turkcell komple sisteme gommus olabilir

BlackPearl' Alıntı:
Bu bolumdeki stocklardan birini yukleyin turkcell komple sisteme gommus olabilir

hocam linki bulamadım da ? ben stock atıyorum genedee turkcell resmi gitmiyor

Orjinal lollipop stock veya marshmallow stock atarsaniz onlar orjinal stock yuksek ihtimal turkcellin t'si bile kalmaz :)

BlackPearl' Alıntı:
Orjinal lollipop stock veya marshmallow stock atarsaniz onlar orjinal stock yuksek ihtimal turkcellin t'si bile kalmaz :)

Buradaki romu denedim ama genede var root ile uygulamaları kaldırdım fakat turkcell wallpaper var

haylas55' Alıntı:
BlackPearl' Alıntı:

Buradaki romu denedim ama genede var root ile uygulamaları kaldırdım fakat turkcell wallpaper var

LolliPop deneyin stock o zaman gidebilir acaba komple telefona mi entegre etti :)

BlackPearl' Alıntı:
haylas55' Alıntı:
BlackPearl' Alıntı:

LolliPop deneyin stock o zaman gidebilir acaba komple telefona mi entegre etti :)

onuda denedim müsaitseniz bugün içerisinde tw ile bakabilirmisiniz ?

haylas55' Alıntı:
BlackPearl' Alıntı:
haylas55' Alıntı:
BlackPearl' Alıntı:

onuda denedim müsaitseniz bugün içerisinde tw ile bakabilirmisiniz ?

@Rygebin @Atakan58 4G sorumlulari onlar yardim ederler size etiketledim gelirler :)