Snapchat login sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bllcskn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bllcskn

Original poster
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
77
21
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Arkadaşlar telefonda herhangi bir sync sorunu olmamasına rağmen snapchat hesabıma giremiyorum. Değişik romlarda da aynı şey başıma geldi. Sanırım root ile alakalı bir durum. Çözümünü bilen varsa yardımını esirgemesin lütfen :)
Not: Temiz kurulum falan demeyin :)

Aynı durumu bende yaşıyorum. Root ile ilgili bir problem bu. İnternette araştırdım çözüm olarak xposed'e modül vs demişler de ben denedim olmadı istersen detaylı anlatırım

Romu tekrar kur ( temiz bir şekilde :D ) sonra google play hizmetlerini güncelle sonra snapchati indir

mucahitpuren' Alıntı:
Aynı durumu bende yaşıyorum. Root ile ilgili bir problem bu. İnternette araştırdım çözüm olarak xposed'e modül vs demişler de ben denedim olmadı istersen detaylı anlatırım
Kardeşim o sanırım gm 4g modelindeki sanal tusların resim cekmeyi engellemesiyle alakalı bi sorundu. Bu soruna ilişkinse lütfen anlat :)

1) Xposedi cihazınızı kuruyoruz.
2) RootCloak adlı modülü xposede yüklenelim. (linki: http://repo.xposed.info/module/com.devadvance.rootcloak2)
3) Modülü aktif et ve cihazı yeniden başlat.
4) RootCloak a gir.
5) Add/remove apps a tıkla.
6) Sağ üstte 3 noktaya bas reset to default apps de.
7) daha sonra 3 noktanın solundaki + işaretine bas ve snapchat i bul ve seç (adı com.snapchat.android gibi birşeydi sanırsam.
8) Bunları yaptıktan sonra cihazı yeniden başlat düzelir diyorlar bir dene sende.

bllcskn' Alıntı:
mucahitpuren' Alıntı:
Kardeşim o sanırım gm 4g modelindeki sanal tusların resim cekmeyi engellemesiyle alakalı bi sorundu. Bu soruna ilişkinse lütfen anlat :)

Yukarıya bir bak istersen

1) Xposedi cihazınızı kuruyoruz. 

2) RootCloak adlı modülü xposede yüklenelim. (linki: http://repo.xposed.info/module/com.devadvance.rootcloak2)
3) Modülü aktif et ve cihazı yeniden başlat.
4) RootCloak a gir.
5) Add/remove apps a tıkla.
6) Sağ üstte 3 noktaya bas reset to default apps de.
7) daha sonra 3 noktanın solundaki + işaretine bas ve snapchat i bul ve seç (adı com.snapchat.android gibi birşeydi sanırsam.
8) Bunları yaptıktan sonra cihazı yeniden başlat düzelir diyorlar bir dene sende.

olmadı kardeşim