Soft Brick olan Discovery'i kurtarmak;

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berker

Original poster
Aktif Üye
31 Ocak 2015
184
16
Telefonunuz soft brick mi oldu? Korkmaya gerek yok. Çok basit bir şekilde kurtarabilirsiniz. Ben de yeni öğrendim. :)
Önce tr.generalmobile.com/jellybean 'a giriyoruz. Telefonuna uygun dosyayı indiriyoruz. Onu hafıza kartının ana dizinine atıyoruz.. Dosya içinde olmamasına dikkat edin. Sonra telefonunu ses açma+kilit tuşuna basılı tutarak açıyoruz. Oradan "install zip from SD çare" seçeneğinin üzerine geliyoruz. (Ses kısma tuşuyla hareket eder, ses açma tuşuyla giriş yapar). Ve indirdiğimiz dosyayı seçiyoruz. Yüklüyoruz. Bu kadar basit bir işlem. Ama telefonunuzdaki bilgiler falan silinir. Yedek almışsanız yüklemeyi unutmayın! :)

soft brick olunca zaten telefonda buunan herhangi bir romu yükleyip de halledebilirsiniz büyük bir problem değil bu :)

Captain' Alıntı:
soft brick olunca zaten telefonda buunan herhangi bir romu yükleyip de halledebilirsiniz büyük bir problem değil bu :)
Haklısın da konu ROM yüklemek değil. Bilmeyenler için telefonu kurtarmak :)

tamamen açılmayan discovery telefon için en sağlam yöntem ise,
windows 7 işletim sisteminde
yani telefonu her hangi bir nedenden dolayı açılmaz ise 4-16 gb farketmez

yöntem  aşağıdaki linkte var
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

bu işlemler bitince telefon açılrken kurtarma modunda
wipe dalvik cache
yapıp açın ..sıfır hale gelir telefonunuz. :goodbye:  :goodbye:

not:alttaki 4.2 olanlardan indirip 4-16 deneyin
üsteki 4.4 yükselttmedir.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

hanedan43' Alıntı:
tamamen açılmayan discovery telefon için en sağlam yöntem ise,
windows 7 işletim sisteminde
yani telefonu her hangi bir nedenden dolayı açılmaz ise 4-16 gb farketmez

yöntem  aşağıdaki linkte var

bu işlemler bitince telefon açılrken kurtarma modunda
wipe dalvik cache
yapıp açın ..sıfır hale gelir telefonunuz. :goodbye:  :goodbye:

not:alttaki 4.2 olanlardan indirip 4-16 deneyin
üsteki 4.4 yükselttmedir.

Bu yöntem yalnızca Windows 7'de çalışıyor doğru :)