samet1903' Alıntı:Güncelleme alabiliyo mu ?? :3
omerfaruk' Alıntı:@"Sefa Mert Oyanık" Prealoader işaretlimi olucak ?
Sefa Mert Oyanık' Alıntı:samet1903' Alıntı:Güncelleme alabiliyo mu ?? :3
Normalde güncelleme alıyor . Bunlar General Mobil in kendi romları saten . Kendileri yayınladılar . Ama Discovery için güncellemeler kapatıldı . O yüzden artık almıyor .
samet1903' Alıntı:Sefa Mert Oyanık' Alıntı:samet1903' Alıntı:Güncelleme alabiliyo mu ?? :3
Normalde güncelleme alıyor . Bunlar General Mobil in kendi romları saten . Kendileri yayınladılar . Ama Discovery için güncellemeler kapatıldı . O yüzden artık almıyor .
ben 4.2.1 i kursam sistem güncellemesi bölümünden kk tekrar yükseltebilirmiyim
iturankya' Alıntı:Dostum emeğine sağlık. Ben de bi sorun var. KK yükledim ama wi-fi sürekli kopuyor ne yapmalıyım
Sefa Mert Oyanık' Alıntı:iturankya' Alıntı:Dostum emeğine sağlık. Ben de bi sorun var. KK yükledim ama wi-fi sürekli kopuyor ne yapmalıyım
Hard reset dene . Olmaz ise donanımdandır . Jellybean da sorun yoktu ise tekrar kitkat kur ve sonra hard reset atıp dene .
iturankya' Alıntı:Üstadım iyi geceler, bi sorunum var da. Bende zil sesleri ve duvar kağıdı bir süre sonra varsayılan oluyor. Ben değiştiriyorum ama yine kendiliğinden varsayılana dönüyor. Bunun düzeltilmesi mümkün müdür?
resitakyol' Alıntı:Hocam merhabalar,
Kırmızı şerit download da %100 barında duruyor hala %100 download da yazıyor ancak herhangi bir ok işareti vs çıkmadı. bar hala kırmızı ve download da %100 yazıyor işleme başladım 5 dakika geçti ancak hala bir şey yok ?
Sefa Mert Oyanık' Alıntı:resitakyol' Alıntı:Hocam merhabalar,
Kırmızı şerit download da %100 barında duruyor hala %100 download da yazıyor ancak herhangi bir ok işareti vs çıkmadı. bar hala kırmızı ve download da %100 yazıyor işleme başladım 5 dakika geçti ancak hala bir şey yok ?
Bu sorun konuyu düzgün okumadıgınızdan kaynaklanıyor .
[font='Open Sans', sans-serif]Kırmızı serit(Üzerinde Download DA yazar) %100 olduktan sonra hata alıyorsanız Aynı işlemi batarya takılı iken yapın .[/font]
resitakyol' Alıntı:Sefa Mert Oyanık' Alıntı:resitakyol' Alıntı:Hocam merhabalar,
Bu sorun konuyu düzgün okumadıgınızdan kaynaklanıyor .
[font='Open Sans', sans-serif]Kırmızı serit(Üzerinde Download DA yazar) %100 olduktan sonra hata alıyorsanız Aynı işlemi batarya takılı iken yapın .[/font]
Aslında sorun benim konuyu düzgün okumadığımdan değil hocam, yorumda belirttim herhangi bir hata ekranıyla karşılaşmadım. Sadece DA %100 ekranında kalıyor ne çalışmayı durdurma ne hata kodu öylece duruyor altta süre devam ediyor.
cazz5534' Alıntı:HOCAM BEN DEDİĞİNİZ HER ŞEYİ YAPTIM FAKAT YÜKLEME İŞLEMİNDE TELEFONU KAPADIM BATARYAYI ÇIKARDIM DOWNLOAD DEDİKTEN SONRA TELEFONU TAKTIM AMA BİRŞEY OLMADI DRİVERLER KURULUMU DİYE AYGIT YÖNETİCİSİNE BAKTIM FAKAT YÜKLEME YAPTIĞIMIZ DRİVER GÖZÜKMÜYOR VE MANUEL YÜKLE YAPACAM MTK İLE İLGİLİ HİÇ BİR ŞEY GÖZÜKMÜYO LÜTFEN YARDIM !!!
cazz5534' Alıntı:Evet ama şarj alıyor fakat pc ye bagladıgımdada şarj işlemini yapyor