kapalı iken alarm çalmasını istiyorum nasıl yapabilirim?Ses patch var mümkün degil ama bir sound patch flashliyabilirsiniz. Ben entegre etmistim diye hatirliyorum.
Romda ses patch mevcuttur. Zip içersinde data klasörune bakarsaniz.Buna uygun bir ses patch atar mısın?
Yarin yenilenecek suan tablette oldugum icin pc den 2 dk da hallediyorum tablet ugrastiriyor.Link uçmuş
İnanin bilmiyorum stock kk romunda kapaliyken caliyordu. Stock lp de caliyorsa eger ondan saat uygulamasini alip deneyebilirsiniz.kapalı iken alarm çalmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
Bekliyorum...Romda ses patch mevcuttur. Zip içersinde data klasörune bakarsaniz.
[doublepost=1506977351,1506977297][/doublepost]
Yarin yenilenecek suan tablette oldugum icin pc den 2 dk da hallediyorum tablet ugrastiriyor.
[doublepost=1506977504][/doublepost]
İnanin bilmiyorum stock kk romunda kapaliyken caliyordu. Stock lp de caliyorsa eger ondan saat uygulamasini alip deneyebilirsiniz. :emoji_slight_smile:
Şuan stock rom elimde yok yani parçalanmamış hali var ve inanın çok yoğunum kapalıyken alarm çalması o kadarda önemli değil Anlayışınız için Teşekkürler.Bekliyorum...
[doublepost=1507147918][/doublepost]Hâlâ beklemedeyim...
Romda ses patch mevcuttur. Zip içersinde data klasörune bakarsaniz.
Yarin yenilenecek suan tablette oldugum icin pc den 2 dk da hallediyorum tablet ugrastiriyor.
İnanin bilmiyorum stock kk romunda kapaliyken caliyordu. Stock lp de caliyorsa eger ondan saat uygulamasini alip deneyebilirsiniz. :emoji_slight_smile:
Romda ses patch mevcuttur. Zip içersinde data klasörune bakarsaniz.
Tmm bugün yeniliyorum.Ayyıldız dostum linki yenilersen sevinirim :emoji_slight_smile: LİNK KIRIK
[doublepost=1515354498,1515332743][/doublepost]
BEKLİYORUZZ...
Sizce sarj+performans konusunda bu rommu daha iyi yoksa MIUI 8 V7.5 mi daha iyi ?Tmm bugün yeniliyorum.
Performans olarak uygulama performansını bilmem. Ama yazılım olarak cm tabanlı romlar daha hızlı olduğu söyleniyor aslında bu tamamen yanlış bir düşüncedir. Bu yanlış düşüncenin sebebi de miui nin yeterince iyi tanınmaması ülkedeki xiaomi ve miui yi bilmeyen 3 vatandaşa miui mi cm mi desek ve onlara kullandırsak hepsi ilk kullanışta cm derler daha sade çünkü sadeliği ve animasyonları rengi görünümü onu dahada hızlı gösteriyor ve tabii kernel ve ayarları. Şimdi size yanlış düşünce dedim çünkü tablete portlamış bulunduğum miui romu yüksek tasarruf modunda. Aslında hızlandırabilirsiniz. Ama şarjı normal aosp ve cm romları gibi gitmeye başlar. Şimdi size nasıl yapacağınızı söylicem ayarlar/ ek ayarlar/ geliştirici seçenekler en altta belleğini en iyi hale getir var. Ona tıkla düşük veya kapalı yap. Kapalı yaparsan daha hızlı olur. Ve istersen tabi ayarlar/ pil ve performans tan dengeli modu performans moduna alabilirsiniz ama 2. söylediğim işlemi yaptığında seni uyaracak şarın hızlı tükenir diye. Onun için onu yapma zorunluluğun yok. Yeniden başlat ve hızın tadını çıkar. Miui nin uygulama performansı bile uçacaktır bunu yaptığında. Hıı birde unutmadan şunuda söyleyim miui romlarında her türlü 4.4.2 uyumlu uygulama çalışır. Ama cm romları bir çok uygulamayı çalıştıramıyor. Durdu hatası, oyundan atma hatası filan. Tercih senin ama miui bence.Sizce sarj+performans konusunda bu rommu daha iyi yoksa MIUI 8 V7.5 mi daha iyi ?
Link uçmuş
Limk kırk
Linkler yenilendi.Sizce sarj+performans konusunda bu rommu daha iyi yoksa MIUI 8 V7.5 mi daha iyi ?
onları yaptım hocam twrp de mount failed to mount /dev/block/mmcblk0p at /data device or resource busy diyor ayrıca unmount of /system failed : no such volume diyor yüklüyor ama logog da takılı kalıyoO rom sdcardı şifreliyor stock lp sayılırlar kernlleri şifreliyor sdcardı o yüzden bu romun kerneli şifrelemediği için açılmıyor. Sdcardı sıfırlayıp açabilirsiniz. Açılır öyle twrp ana menüden wipe ye girin format data ya tıklayın çıkan ekrana yes yazıp enterleyin. sonra factory reset atın sonra açın. Rom dosyasını yedekleyebilirseniz yedekleyin herşeyi wipeleyin en son kurun romu. İsterseniz tabi. Bu arada rom açılırsa kontrol edip yazarsanız çok sevinirim.
hocam twrp de mount failed to mount /dev/block/mmcblk0p at /data device or resource busy diyor ayrıca unmount of /system failed : no such volume diyor yüklüyor ama logog da takılı kalıyoO rom sdcardı şifreliyor stock lp sayılırlar kernlleri şifreliyor sdcardı o yüzden bu romun kerneli şifrelemediği için açılmıyor. Sdcardı sıfırlayıp açabilirsiniz. Açılır öyle twrp ana menüden wipe ye girin format data ya tıklayın çıkan ekrana yes yazıp enterleyin. sonra factory reset atın sonra açın. Rom dosyasını yedekleyebilirseniz yedekleyin herşeyi wipeleyin en son kurun romu. İsterseniz tabi. Bu arada rom açılırsa kontrol edip yazarsanız çok sevinirim.