Hangi romdan gectiniz eğer Stock lollipoplardan geçtiyseniz uyarılardaki patch ı yükleyin. Öyle açın wipe yapmadan.androıdı baslatmak ıcın sıfre gırınız hatası alıyorum stock rom yuklemıstım bu romu yukledıgımde boyle oldu ne yapmalıyım acıl yardım
hallettım saolunHangi romdan gectiniz eğer Stock lollipoplardan geçtiyseniz uyarılardaki patch ı yükleyin. Öyle açın wipe yapmadan.
söledğim şeyi yapınca mı oldu.androıdı baslatmak ıcın sıfre gırınız hatası alıyorum stock rom yuklemıstım bu romu yukledıgımde boyle oldu ne yapmalıyım acıl yardım
hallettım saolun
Hatırlamıyorum öyle yaptım ama heraldesöledğim şeyi yapınca mı oldu.
Romun performansı kötü olduğu için başka bir cm 12.1 romunu portladım. Upladigimda buradan paylasıcam.Linkleri bulamıyorum
E TAB 5 Sanal Tuşları açma bu linkte mevcut. Birde performans için yorum yazarmısınız iyi mi hızı filan?Hocam alttaki sanal tuslari nasil kaldiricagiz
TeşekkürlerHocam ROM'u tabletime en temiz yolla yükleyen birisi olarak performansının gayet iyi olduğunu söylemek istiyorum, VPN'ye bağlanması ekstradan +'sı Youtube'da Chrome'dan video izlenebiliyor ve son olarak hoparlöre naptıysanız evrim geçirmiş cep hoparlörü kadar ses çıkarıyor. Benim tabletim de olumlu etkiler gösteriyor şuanlık, sıkıntı olursa yazarım ve denediğim ROM'lar arasında +'sı -'sinden en fazla olan yazılım bu.
Hocam son olarak birşey diyicem link attığınız yöntem ile sanal tuşları kaldıramadım, dosyanın içine yeni birşey ekledikten sonra tablet yeniden başlatmada birdaha kendini açamadı bende yazılımı sıfırladım yeniden açıldı, şimdi o tuşları kaldıracak sıkıntısız bir yöntem var mı?Teşekkürler :emoji_slight_smile:
Build.prop dosyasını açın sadece 0 sayısını 1 yapın kaydedin quemu filan yazıyorya linkini aatigim konudaki yazıdan bakın bir yapın değeri.Hocam son olarak birşey diyicem link attığınız yöntem ile sanal tuşları kaldıramadım, dosyanın içine yeni birşey ekledikten sonra tablet yeniden başlatmada birdaha kendini açamadı bende yazılımı sıfırladım yeniden açıldı, şimdi o tuşları kaldıracak sıkıntısız bir yöntem var mı?
Teşekkürler hocam sorunu çözdüm artık ekranın tamamını kullanıyorum, kazasız belasız düzenledim dosyayı.Build.prop dosyasını açın sadece 0 sayısını 1 yapın kaydedin quemu filan yazıyorya linkini aatigim konudaki yazıdan bakın bir yapın değeri.
Kurulumu yapmak sizin iradenizdedir 4.4.2 ye dönüş yapmak için kitkat custom romlar bölümüne bakın.Tableti tekrar rotlu android 4.4.1 e nasil getirecegim
Sanırım romu başka bir platformdan yüklemişsiniz. Cihazı wipeleyin daha sonra romu baştan kurun.@phesehemist0 hocam ben lollipop v1.3 rom yükledim tablet niyese bi türlü twrp depolama görmüyor hiç bi şekilde care bulamadım lütfen yardımcı olabilir misiniz ?