Merhaba yine ben
Bu romu çıktığından beri kullanıyorum. Bulduğum bazı sorunları önceki mesajlarda belirttim. İki gün önce bir şey daha farkettim. Rom u yüklediğimizde işlemci tam performansta çalışmıyormuş. CPU-z yükledim tableti ne kadar zorlarsam zorlayayım 1.4 ghz nin üzerine çıkmıyordu veriler. Ayrıca YouTube 60fps de kare atlama sorunları oluyordu.
Bu sorunu tesadüfen şöyle çözdüm:
Bildirim panelini aşağıya çekin Wi-Fi, Audio-FX vb. yazan yerde ibreye benzer simge vardır altında 'Dengeli' yazar. Buradan tableti güç tasarrufu ya da performans moduna alabiliriz. Neyse, bu kısımdan 'Performans' yazana tıklıyoruz. Bitti ye tıklayıp aynı bölüme tekrar gelip dengeli ye tıklıyoruz yine bittiye alıp yeniden aynı yere girip tekrar performans a alıyoruz ve işlemci tam kapasitede (1.6 ghz de) çalışmaya başlıyor. Neden iki defa performans olanı seçmemiz gerekiyor bilmiyorum ama böyle yapınca YouTube deki 60fpsde kasma sorunu çözülüyor. PUBG Mobile Lite daha akıcı oluyor. Arayüz ve tarayıcı da aynı şekilde akıcı deneyim sunuyor öncekine nazaran.
[automerge]1574535264[/automerge]
merhaba
rom için çok teşekkürler ama son iki link çalışmıyor maalesef. güncellemeniz mümkün mü?
Saygılar.
Dosyalar arşivimde mevcut. İsterseniz özel mesaj yoluyla ya da Instagram/Dm den linkleri gönderebilirim. Cevaplamanız halinde link bir gün içinde gönderilir.
Düzenleme: Linkleri denedim herhangi bir sorun yok.