Nougat olan romu denediniz mi? Daha önce yüklemiştim ve YouTube'da 1080p sorunu vardı. Ayrıca uygulamalar sdcard bölümünü görmüyordu. Sdcard sorununu çözmek için uygulama ayarlarından her bir uygulama için ayrı ayrı "Dahili depolamaya erişim" iznini 4-5 defa açıp kapamak gerekiyordu. Bu sorunun neden oldukları: Örneğin Chrome'dan bir dosya indireceksiniz ama Chrome "dahili depolama dolu" uyarısı veriyor, çünkü sdcard'ı görmüyor.Abi benim bildiğim 1 tane sorunsuz bir lolipop rom var adı powergamer os bencde iyi bir rom ama sana kalmış ve
Nougat GÜNCELLENDİ[VIDEO][LOS][5.8.5] Resurrection Remix for Etab5
Nougat - GÜNCELLENDİ[VIDEO][LOS][5.8.5] Resurrection Remix for Etab5
Sadece beyaz ekran o da kamera vs kullanırsanız TWRP 3.1 YÜKLEYİN ROM+GAPPS yu indirin. Wipe data/system/dalvik/cache yapın sırasıyla 1-ROM 2-GAPPS NOUGAT keyfini çıkarın RR-N-v5.8.5-hulkbuster-kutlay1653 Gapps (arm/7.1/pico seçilecek)www.forumandroid.com
bi de bu rom var abi sadece beyaz ekran o da kamera vesaire kullanırsak.ben bu nouhta romu sevdim ama daha bi sürü var bu forumda sorunsuzları
PowerGamer romu deneyeceğim. Umarım uygulama izinleri ayarlanabiliyordur.
Bu konudaki romu kullanmamın nedeni 5.1.1 olmasına rağmen izinleri ayarlayabiliyorum.