@serkan75 @Dr.Techno™ 2nizede yardimlariniz icin tesekkurler stock rom yapmadan hallettim merak edenler icin yaptigim herseyi yaziyorum ;
( aman dikkat 4 GB icin )
1-
Once recovery degistim ; ( kurulumdaki touch pliz.. İ normal instal zip fromdan kurdum ustune bunu kurdum dier recovery konuda kurulum kisminda var okuyunuz )
http://forum.turkdevs.com/showthread.php?tid=9656
2-
4GB Model için v8094 Sürümüne Özel Re-Partition Uygulaması kurdum ( ozeli kurun normalide calisiyo ama eror 7 alirsiniz romda kuramazsiniz Ozelden 2. Part secenegini secin )
3-
Orda sectikten sonra recoveryde once gelismis temizligile girin ve sd kartı aletten ayırın ve ne var ne yok tik atın sonra kaydırın temizleyin herhangi bir asamada invalidli mavi hata gelirse bagladan sistemi falan balayip yeniden baslatip recovery secip tekrar deneyin sorun yasamayanlarda direk yeniden baslat deyip recovery e bassin daha sonra yukleye basip konu basindaki romu secin sakin kurulur kurulmaz rebota basmayin onun disinda yukleme done olduktan sonra yarim saat falan bekleyin yeniden baslat tusu gelince yapin
4-
Normal android ekrani cikiyo turkce secip agi acmadan gecin ve bittinde telefona 1 kere reset atin daha sonra gule gule kullanin ( mi mesajini bana sormadi , optimize et kismida cikmadi )
İyi günler