Mrugesh Patel
Kayıtlı Üye
güzel iş kardeşim ... ROM hata azdır
Mrugesh Patel' Alıntı:güzel iş kardeşim ... ROM hata azdır
izmir3542' Alıntı:Harikasınız çok sağolun miui v7. 6.4.28 sürümünü indirdim kurdum süper inşallah eve gidince bunu da indirip kurup deneyecegim elinize saglik
Muhammed Akif Kulak' Alıntı:Eline sağlık yasin
Aynı sorun devam ediyor hocam 7.2.3.0 sürümü kurulu. En fazla 5 dakika açık kalıyor sonrasında kapanıyor.serkan75' Alıntı:hacker_127' Alıntı:Hocam 7.1.2.0 sürümde internet paylaşımını açınca 4-5 içerisinden kapanıyordu bu sürümde siz de de böyle sorunlar var mı acaba . bir test yapabilir misiniz. Çözüm olarak ne tavsiye edersiniz .
Bu sürümde böyle bir sorun yok.
hacker_127' Alıntı:Aynı sorun devam ediyor hocam 7.2.3.0 sürümü kurulu. En fazla 5 dakika açık kalıyor sonrasında kapanıyor.serkan75' Alıntı:hacker_127' Alıntı:Hocam 7.1.2.0 sürümde internet paylaşımını açınca 4-5 içerisinden kapanıyordu bu sürümde siz de de böyle sorunlar var mı acaba . bir test yapabilir misiniz. Çözüm olarak ne tavsiye edersiniz .
Bu sürümde böyle bir sorun yok.
serkan75' Alıntı:Valla hocam benim cihazda bu sorun yok.
hacker_127' Alıntı:serkan75' Alıntı:Valla hocam benim cihazda bu sorun yok.
Çok garip. Bakalım başka sürümler indircem tavsiye ettiğiniz 4. 5. sürümlerden sorunsuz beğendikleriniz var mı acaba hocam. İlginiz için çok teşekkü ederim.
muratxxlarge' Alıntı:Ellerine sağlık Yasin.Artıkın şu romları deneyebilirim. :rool:
serkan75' Alıntı:MiuiV7.2.3.0 default tema ikonlarında sorun olduğunu düşünenler linkdeki zip dosyasını recoveryden sıfırlama yapmadan kurabilir.
Örnek: SS
Link:Miui_V7_Mod_İcons
Bunu yaptıktan sonra bazı ikonlar değişmiyor. Youtube gmail gibi. Onlarıda aşağıda linkdeki temayı indirip uygulayarak çözebilirsiniz.
Miui V7 Teması
in2flames' Alıntı:Son uygulamalar menüsünü ss atarmısınız
serkan75' Alıntı:in2flames' Alıntı:Son uygulamalar menüsünü ss atarmısınız
Diğer miui v7 romlarda nasılsa bundada aynı.
Son uygulamalar menusunde ekranı iki parmağınızla kıstırın yada zoomlayın istediğiniz şekilde kullanın.
AloneMan' Alıntı:serkan75' Alıntı:Diğer miui v7 romlarda nasılsa bundada aynı.
Son uygulamalar menusunde ekranı iki parmağınızla kıstırın yada zoomlayın istediğiniz şekilde kullanın.
Bu özelliği hiç bilmiyordum Teşekkürler Yeni yeni sevmeye başladım miuiyi
serkan75' Alıntı:AloneMan' Alıntı:serkan75' Alıntı:Diğer miui v7 romlarda nasılsa bundada aynı.
Bu özelliği hiç bilmiyordum Teşekkürler Yeni yeni sevmeye başladım miuiyi
Rica ederim. Bunun gibi bir çok bilinmeyen var. Aslında hepsini toplayıp bir konu açabilirim.
serkan75' Alıntı:in2flames' Alıntı:Son uygulamalar menüsünü ss atarmısınız
Diğer miui v7 romlarda nasılsa bundada aynı.