[Stable][V7.0.2.0]MIUI by Wes GM Discovery

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu zamanki yüklediğiniz bütün miui romlari unutun gerçekten mükemmel bir ROM olmuş eline sağlık kardeş

Prusias' Alıntı:
Google Play Hizmetleri hatası yüzünden snapchate girmiyor.

Bende google play hatası olmadı bence tekrar kurulum yap ve google play gir ayarlardan derleme sürümüne gel ve güncelle ben öyle yaptım hiç hata vermedi.

Hocam hafiza kartını görmüyor normal mi bu uygulamaları taşımak isteyince yapamiyorum

Edit : google olay hizmetleri durdu hatası aliyorum

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Buradaki klavye telefona sifre koyarken cikiyor ve o sifreyi kilit ekraninda girerken cikiyor.Dil Ve Giris tede yok bu klavyeyi nasil bulabilirim yardim edermisiniz ?

Fotograftaki klavyr hocam ben yuklemedim kendi cikti sadece dedigim yerde cikiyor normalde Google klavye varsayilan klavyem ve baska klavye yok.Klavyr nasil nereden geldi bilmiyorum

Video oynatııcıda sıkıntı yaşayanlar fixi kursun bakalım düzelecekmi? 

http://forum.turkdevs.com/konu-miui-video.html

ibrhm-7' Alıntı:
TheHealeR™' Alıntı:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Buradaki klavye telefona sifre koyarken cikiyor ve o sifreyi kilit ekraninda girerken cikiyor.Dil Ve Giris tede yok bu klavyeyi nasil bulabilirim yardim edermisiniz ?

Hangi klavye hocam?
Kardeş flat style keyboard yuklemelisin full olanı
Ordan yapabilirsin android klavyeyi sayfaya gore renk veriyor

telefon tuş takımı ile türkçe karekter ile arama yapamıyorum 
t9 dili latin 

bunu düzeltme yolu varmı yoksa başka bir dialer kullan geçer mi dersiniz.

16gb kurulum yaptım sürekli kapanıp açılıyor uyg.ekranı gelmiyor. hafıza kartı takılı değil. 16gb fix mi kurmam gerek. gerekiyorsa fixi nereden indirebilirim?

bundan önce xperia z3 rom vardı. pc bağlantısında 10.8gb alan gözüküyordu. cwmde de 10.8 gözüküyor şuan.

Edit:wipe data cache yapınca düzeldi.