Eraybarca' Alıntı:Şuan mevcut google klavyeyi system app remover ile kaldirmak kesin çözüm olur mu yoksa apksını silmekte gerekiyor mu
Eraybarca' Alıntı:Fleks'yı indirmiştim önceden kaldırmam yeterli oldu teşekkür ederim
rica ederim :dEraybarca' Alıntı:Fleks'yı indirmiştim önceden kaldırmam yeterli oldu teşekkür ederim
Kard32' Alıntı:Temalar kısmındaki özelleştirmeden sistem yazı tipini değiştirsem problem çıkarırmı,yoksa rahatlıkla oradan yazıtipi değiştirebilirmiyim
Kard32' Alıntı:Temalar kısmındaki özelleştirmeden sistem yazı tipini değiştirsem problem çıkarırmı,yoksa rahatlıkla oradan yazıtipi değiştirebilirmiyim
kerem4535' Alıntı:Kard32' Alıntı:Temalar kısmındaki özelleştirmeden sistem yazı tipini değiştirsem problem çıkarırmı,yoksa rahatlıkla oradan yazıtipi değiştirebilirmiyim
ifont kullan seçenek daha çok
GMci81' Alıntı:Kard32' Alıntı:Temalar kısmındaki özelleştirmeden sistem yazı tipini değiştirsem problem çıkarırmı,yoksa rahatlıkla oradan yazıtipi değiştirebilirmiyim
Sorun olmaz.Yapabilirsiniz.
Axaris' Alıntı:Google play ve Youtube'ta indirme yaparken yafa izlerken hiz max 100 kbps oluyor format falanda attim hala ayni
Kard32' Alıntı:Dirac sorunu fixi ne zaman verilicek :yorgun:
GaziEnesPasa' Alıntı:Romu kurarken MiMiBulut durduruldu hatasi alıyorum. Kurulumu tamamlayamiyorum.
GMci81' Alıntı:Kard32' Alıntı:Dirac sorunu fixi ne zaman verilicek :yorgun:
Dirac sorunu derken?Romda ayarlardan IMEI kısmı dışında hata bulunmamaktadır.
Kard32' Alıntı:GMci81' Alıntı:Kard32' Alıntı:Dirac sorunu fixi ne zaman verilicek :yorgun:
Headphones&audio effects kısmına giremiyorum.Girmeye çalıştığımda ayarlar durdu hatası veriyor
GMci81' Alıntı:Kard32' Alıntı:GMci81' Alıntı:Kard32' Alıntı:Dirac sorunu fixi ne zaman verilicek :yorgun:
Headphones&audio effects kısmına giremiyorum.Girmeye çalıştığımda ayarlar durdu hatası veriyor
Onun sebebini bende bilmiyorum.Ben dahil bazı arkadaslarda bu sorun yok,bazılarında var.O kısma ayarlar>ses ayarları>kulaklık ayarları kısmından sorunsuzca girebilirsiniz.Aynı bolumdur.
Kard32' Alıntı:GMci81' Alıntı:Kard32' Alıntı:GMci81' Alıntı:Kard32' Alıntı:Dirac sorunu fixi ne zaman verilicek :yorgun:
Onun sebebini bende bilmiyorum.Ben dahil bazı arkadaslarda bu sorun yok,bazılarında var.O kısma ayarlar>ses ayarları>kulaklık ayarları kısmından sorunsuzca girebilirsiniz.Aynı bolumdur.
Ne yazıkki oda işe yaramıyor