FeyyazCan Original poster Kayıtlı Üye 13 Eki 2015 24 4 34 12 Kas 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, rom atarken status 7 hatası alıyorum, tek bir romda değil bütün romlarda bu hatayı veriyor, ne yapmam gerekiyor?
Merhaba arkadaşlar, rom atarken status 7 hatası alıyorum, tek bir romda değil bütün romlarda bu hatayı veriyor, ne yapmam gerekiyor?
P PoleStar 12 Kas 2015 #2 Sana tavsiyem Sp Flash Tool İle Stock Rom Atman ve daha sonra iatediğin romu atman
FeyyazCan Original poster Kayıtlı Üye 13 Eki 2015 24 4 34 12 Kas 2015 #3 Stock rom yedek almıştım fakat hafıza kartını kayıp ettim, stock rom pc olmadan atmak mümkün mü çünkü pc evde.
Stock rom yedek almıştım fakat hafıza kartını kayıp ettim, stock rom pc olmadan atmak mümkün mü çünkü pc evde.
T TheHeroeS 12 Kas 2015 #4 FeyyazCan' Alıntı: Stock rom yedek almıştım fakat hafıza kartını kayıp ettim, stock rom pc olmadan atmak mümkün mü çünkü pc evde. Genişletmek için tıkla ... Değil maalesef..
FeyyazCan' Alıntı: Stock rom yedek almıştım fakat hafıza kartını kayıp ettim, stock rom pc olmadan atmak mümkün mü çünkü pc evde. Genişletmek için tıkla ... Değil maalesef..
MPower Aktif Üye 10 Şub 2015 140 23 12 Kas 2015 #5 FeyyazCan' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, rom atarken status 7 hatası alıyorum, tek bir romda değil bütün romlarda bu hatayı veriyor, ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... Miui kurarken status7 alıyordum 2 gb partiiton yapıp ta düzelmişti romu kuyrmuştu
FeyyazCan' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, rom atarken status 7 hatası alıyorum, tek bir romda değil bütün romlarda bu hatayı veriyor, ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... Miui kurarken status7 alıyordum 2 gb partiiton yapıp ta düzelmişti romu kuyrmuştu
FeyyazCan Original poster Kayıtlı Üye 13 Eki 2015 24 4 34 12 Kas 2015 #6 Başka bir yöntemi var mı acaba? Net cafede stock rom atabilirmiyim? Stock rom nerede bulacağım?