Üst Taraftaki wifi mobil veri gibi şeyler aşşaya geçiyor ilk aldığımdada vardı bu hata
F fasasada Kayıtlı Üye 3 Nis 2017 #1 Üst Taraftaki wifi mobil veri gibi şeyler aşşaya geçiyor ilk aldığımdada vardı bu hata
Ezio Alekta Movik Movik Yönetici 3 Nis 2017 #2 eğer her yüklediğiniz romda aynı durum varsa stock yükleyip servise gönderin
Ezio Alekta Movik Movik Yönetici 3 Nis 2017 #4 fasasada' Alıntı: @Ezio servisden kaç hafta içinde geri gelir Genişletmek için tıkla ... vip form doldurup mng ile yollayın 5 günde gelir sanırım
fasasada' Alıntı: @Ezio servisden kaç hafta içinde geri gelir Genişletmek için tıkla ... vip form doldurup mng ile yollayın 5 günde gelir sanırım
F fasasada Kayıtlı Üye 4 Nis 2017 #5 @Ezio Telpanın servisine gittim ekran kırılmış gibisinden bişeyler geveledi 350 lira para istiyorlar yaptırmam daha yi
@Ezio Telpanın servisine gittim ekran kırılmış gibisinden bişeyler geveledi 350 lira para istiyorlar yaptırmam daha yi
Ezio Alekta Movik Movik Yönetici 4 Nis 2017 #6 fasasada' Alıntı: @Ezio Telpanın servisine gittim ekran kırılmış gibisinden bişeyler geveledi 350 lira para istiyorlar yaptırmam daha yi Genişletmek için tıkla ... evet kırılma ya da kayma olabilir
fasasada' Alıntı: @Ezio Telpanın servisine gittim ekran kırılmış gibisinden bişeyler geveledi 350 lira para istiyorlar yaptırmam daha yi Genişletmek için tıkla ... evet kırılma ya da kayma olabilir