Stock Roma Dönmek İstiyorum Ama..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DDEMR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DDEMR

Original poster
Kayıtlı Üye
3 Eyl 2015
114
7
26
Konya
Cihaz
GM 4G
ROM
Stock Rom (7.1.1)
Merhabalar. Ben stock kitkat roma dönmek istiyorum. Bir video izledim gereken tüm dosyaları indirdim ve birebir uyguladım ancak bir yerden sonra SP Flash Tool bir hata verdi. Stock roma dönmek için neler yapmam gerek. Acilen yapmam gerek. Bilen birileri yardım edebilir mi ? İyi forumlar.

DDEMR' Alıntı:
Merhabalar. Ben stock kitkat roma dönmek istiyorum. Bir video izledim gereken tüm dosyaları indirdim ve birebir uyguladım ancak bir yerden sonra SP Flash Tool bir hata verdi. Stock roma dönmek için neler yapmam gerek. Acilen yapmam gerek. Bilen birileri yardım edebilir mi ? İyi forumlar.

ne hatası verdi ?

Bir hata ekranı geldi. Uzun yazılar yazıyordu. Ok'a bastığımda SP Flash Tool da en alt bar kırmızı ve ve %100 de kalıyordu. 2 kere aynısı oldu bende bir şey olmasın diye tekrar ellemedim.

İndirdiğim dosyanın adı şu şekilde : SP_Flash_Tool_v3.1312.0.139
Yani v3.1312.0.139 galiba

İzledigim video altta.
Mobil link : http://m.youtube.com/watch?v=Ibcox-Vsj60

Normal link : http://www.youtube.com/watch?v=Ibcox-Vsj60

Verdiği hatanın görüntüsü alabilirsiniz yardımcı olabiliriz

Discovery yazılım yükleme aracı ile sorunsuz bir şekilde yükleme yapabilirsiniz. Linkleri googledam bulabilirsiniz

@Asderdd bir link buldum 650 mb. civari. .exe dosyasi. Yazilim yukleme araci bumu oluyor ? Exe seklindemi yani?

Peki yuklerken ne yapmam gerek ? Once exe dosyasini kuracagim bundan sonrasi nasil acaba?

Kurduktan sonra çalıştır. optionstan check tikini kaldır. Downloada tıkla.Cihazı kapalı halde usb ile bağla.  sonunu bekle. :)

serkan75' Alıntı:
Kurduktan sonra çalıştır. optionstan check tikini kaldır. Downloada tıkla.Cihazı kapalı halde usb ile bağla.  sonunu bekle. :)

Videolar vardır nette bak bulursun.

Exe dosyaları ayıklayacak masaüstüne yazılım yükleme diye bi kısayol gelecek onu aç driverler tanınmış ise options- CheckSW'ler tikini kaldır ortada bulunan tıklardan Preloader en üstte bulunur onun da tikini kaldır bataryayı çıkart telin dowload'a bas bastıktan sonra telefonu pc'ye bağla sorunsuz yükleyecektir :batak:

Tekrar merhaba. Yazılım yükleme aracı indirdim. Discovery 16 GB 4.4 Kitkat için. Kurulum yapacağım fakat şöyle bir hata alıyorum;

PZXjK5V.png

Çözüm ne olabilir acaba ?
-Telefon romlu ben stock 4.4 Kitkat a geçmek istiyorum.