R
Rygebin
mustafag' Alıntı:Dediğiniz her şeyi yaptım fakat ses performansında hiç bir değişiklik olmadı maalesef. Ses seviyelerinde farklı bir ayar mı yapıcaz anlamadım?.. :adyo:
Se linux durumu değiştirilmesi gerekiyor.
mustafag' Alıntı:Dediğiniz her şeyi yaptım fakat ses performansında hiç bir değişiklik olmadı maalesef. Ses seviyelerinde farklı bir ayar mı yapıcaz anlamadım?.. :adyo:
Rygebin' Alıntı:mustafag' Alıntı:Dediğiniz her şeyi yaptım fakat ses performansında hiç bir değişiklik olmadı maalesef. Ses seviyelerinde farklı bir ayar mı yapıcaz anlamadım?.. :adyo:
Se linux durumu değiştirilmesi gerekiyor.
ozkan123' Alıntı:s.a admin kardesim bir sorum olacaktı acaba bu xtreme music modu costum rom icin mi sadece yoksa stock romada kurulabilir mi :what:
Niklaus' Alıntı:hangisini indircez admin hangisini tavsiye ediyosun yoksa hepsini mi kurcaz ben 6.0.1 temaseke kurabilir miyim?
yusuppp' Alıntı:Hocam xda daki konuda güncallenmiş galiba onu kursam sıkıntı olur mu ?
sobatabak55' Alıntı:@Rygebin Linki yenileyin 5.1.1 dönücemn yenilenmesini bekliyorum.
kerem4535' Alıntı:sobatabak55' Alıntı:@Rygebin Linki yenileyin 5.1.1 dönücemn yenilenmesini bekliyorum.
kaan forumdan ayrıldı o yüzden düzenleyemez ben upload edip linki atarım