[SUPER MOD][4.3+/6.0][ v5.3.1 ] XTREMEMusic™

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rygebin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mustafag' Alıntı:
Dediğiniz her şeyi yaptım fakat ses performansında hiç bir değişiklik olmadı maalesef. Ses seviyelerinde farklı bir ayar mı yapıcaz anlamadım?..  :adyo:

Se linux durumu değiştirilmesi gerekiyor.

Rygebin' Alıntı:
mustafag' Alıntı:
Dediğiniz her şeyi yaptım fakat ses performansında hiç bir değişiklik olmadı maalesef. Ses seviyelerinde farklı bir ayar mı yapıcaz anlamadım?..  :adyo:

Se linux durumu değiştirilmesi gerekiyor.

Orda da belirttiğim gibi dediğiniz her şeyi yaptım. Önce se linux programını kurdum sonra yetki verdim daha sonra paketi kurdum. Programları çalıştırdım fakat değişen bir şey olmadı...

Konu Düzenlendi + Eklentiler+TTpod Linki Verildi. 

s.a admin kardesim bir sorum olacaktı acaba bu xtreme music modu costum rom icin mi sadece yoksa stock romada kurulabilir mi :what:

ozkan123' Alıntı:
s.a admin kardesim bir sorum olacaktı acaba bu xtreme music modu costum rom icin mi sadece yoksa stock romada kurulabilir mi :what:

Hepsi için.  :popcorn:

Selinux eklentisini kurup değerleri normale alın. [
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
]

Link Kırık Knka Yenileyebilirmisin. ??

hangisini indircez admin hangisini tavsiye ediyosun yoksa hepsini mi kurcaz ben 6.0.1 temaseke kurabilir miyim?

Teşekkürler hocam bunu kurduktan sonra bide dolby flashlasam olur mu peki :)
İçinde mevcut mu yoksa ? gerek varmı yani hocam ?

Cvp: RE: [SUPER MOD][4.3+/6.0][ v5.3.1 ] XTREMEMusic™

v7.0.3 eklendi

[font='Open Sans', sans-serif]v7.0.3 Yenilikler [/font][font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]
[font='Open Sans', sans-serif][font=Hind, sans-serif]- Mod'lar temizlendi.[/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font=Hind, sans-serif]- Zip içindeki izin ayarları düzeltildi[/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font=Hind, sans-serif]- SELİNUX ayarları otomatik olarak Permessive ayarlandı.[/font][/font]
[/font][/font]- Çeşitli bootloop durumları düzeltildi.
- Yeni XTREMEMusic bildirimini görmek için XtremeMusic açık seçeneğini işaretleyin.

Cvp: RE: [SUPER MOD][4.3+/6.0][ v5.3.1 ] XTREMEMusic™

sobatabak55' Alıntı:
@Rygebin Linki yenileyin 5.1.1 dönücemn yenilenmesini bekliyorum.

kaan forumdan ayrıldı o yüzden düzenleyemez ben upload edip linki atarım