Slience™ Original poster Yasaklı Üye 27 Ocak 2015 394 126 4 Tem 2015 #1 material touchwiz cm11 temasından rom yapiyorum system ui de bi sorunla karşılaştım Ss lerdeki gibi tuhaf bisey oldu benim istediğim üst tarafla mavi rengin birleşmesi yani samsung romlardaki system ui gibi olması nasıl yapabilirim
material touchwiz cm11 temasından rom yapiyorum system ui de bi sorunla karşılaştım Ss lerdeki gibi tuhaf bisey oldu benim istediğim üst tarafla mavi rengin birleşmesi yani samsung romlardaki system ui gibi olması nasıl yapabilirim
Lptrex Yasaklı Üye 26 Ocak 2015 32 908 23 4 Tem 2015 #2 Color.xml ye bak transparan kodu neydi tam bilmiyorum ama background colorla ilgili birseyler bulursun elbet
Color.xml ye bak transparan kodu neydi tam bilmiyorum ama background colorla ilgili birseyler bulursun elbet
Slience™ Original poster Yasaklı Üye 27 Ocak 2015 394 126 4 Tem 2015 #3 Desreuezq' Alıntı: Color.xml ye bak transparan kodu neydi tam bilmiyorum ama background colorla ilgili birseyler bulursun elbet Genişletmek için tıkla ... Transparent diye bi kod var colors ta oraya istediğim mavi renk kodunu mu yazcam
Desreuezq' Alıntı: Color.xml ye bak transparan kodu neydi tam bilmiyorum ama background colorla ilgili birseyler bulursun elbet Genişletmek için tıkla ... Transparent diye bi kod var colors ta oraya istediğim mavi renk kodunu mu yazcam
Slience™ Original poster Yasaklı Üye 27 Ocak 2015 394 126 4 Tem 2015 #5 Desreuezq' Alıntı: Tam bilmiyorumda sanirim evet Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler bakıyım bi Olmadı hocam
Desreuezq' Alıntı: Tam bilmiyorumda sanirim evet Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler bakıyım bi Olmadı hocam