SYSTEMUİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhanpvp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhanpvp

Original poster
Kayıtlı Üye
14 Şub 2016
77
2
Merhabalar Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaslar Systemui dosyamı versem samsung notification panelini yapabilirmisiniz ?

Birebir yapilabilirmi bilmiyorum ama ornegin sizin cihazda system ui arkaplan gri tonlari
Bu renkleri değiştirerek benzetilebilir

oraları demıyorum kardesım mesela wifi simgesi felan varya hattın sımgesi felan oraları yanlıs yazdım galiba

Kadirdroid' Alıntı:
Birebir yapilabilirmi bilmiyorum ama ornegin sizin cihazda system ui arkaplan gri tonlari

[font='Open Sans', sans-serif]oraları demıyorum kardesım mesela wifi simgesi felan varya hattın sımgesi felan oraları yanlıs yazdım galiba[/font]

Cvp: RE: SYSTEMUİ

gokhanpvp' Alıntı:
oraları demıyorum kardesım mesela wifi simgesi felan varya hattın sımgesi felan oraları yanlıs yazdım galiba

Kadirdroid' Alıntı:

[font='Open Sans', sans-serif]oraları demıyorum kardesım mesela wifi simgesi felan varya hattın sımgesi felan oraları yanlıs yazdım galiba[/font]

Demek istediğini anladim herhangi bir touchwiz romdan system ui al ister pcden apktoolla,istersen telefonundan "apk editor pro" adli uygulamayla aldigin system uidaki değiştircein ikonları kaydet sonra kendi system ui'indekilerle degistir kaydet

kardesım sen yapsan olmazmı lütfen ben tam anlamıyorum systemui yi atıyım

Cvp: SYSTEMUİ

Size nasıl anlatsam bilemiyorum.Uzun bir iş

Forumda CM teması gömme konuları var. onlara bakarak yapın. Aynı konuyu 2. defa açıyorsunuz, şansınızı zorlamayın.

konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...