Qchocuq' Alıntı:Arkadaşlar 4G Dual'imi Meizu M2 Note ile değiştim sizce kârlı bir takas mı? M2 Note çok güzel tasarım olarak çift tik vs birsuru özelliği var. Anroid 5.1
Qchocuq' Alıntı:Temiz valla ele oturuşu felan süper ekran fullhd cidden fark ediyor kamera çekimleri 4g ye baya fark atıyor bana süper geldi arkadaşlar birde tek tuş olması bayağı cool ?
Bataryası ikiye katlar 4g ye hatta 3 bile olabilir
Qchocuq' Alıntı:Temiz valla ele oturuşu felan süper ekran fullhd cidden fark ediyor kamera çekimleri 4g ye baya fark atıyor bana süper geldi arkadaşlar birde tek tuş olması bayağı cool ?
Bataryası ikiye katlar 4g ye hatta 3 bile olabilir
Qchocuq' Alıntı:@rygebin @caneray @xyonline beyler 4g fareyse m2 Note attır yeminle mükemmele yakın telefon grafik işlemcisi felan süper full ayarlarda 1080p modern combat 5 oynatıyor bence satıp sizde alın sabah kalktığımda şarj %86 felandı şuan 19 herhalde 1-2 ye kadar goturur daha yoğun kullanımda bu kadar iyi bataryası olan telefon görmedim powerbank gibi
@foxycat sahibinden.com u takip et bro oradan buldum adam kullanamıyormuş kafa kafaya takas ettik beyler temiz bulursanız üste 50-100 verin alın bence ben kurtulmuş biri olarak öneririm 4g tasarım ve yazılım olarak rezalet bence ?
caneray' Alıntı:Qchocuq' Alıntı:@rygebin @caneray @xyonline beyler 4g fareyse m2 Note attır yeminle mükemmele yakın telefon grafik işlemcisi felan süper full ayarlarda 1080p modern combat 5 oynatıyor bence satıp sizde alın sabah kalktığımda şarj %86 felandı şuan 19 herhalde 1-2 ye kadar goturur daha yoğun kullanımda bu kadar iyi bataryası olan telefon görmedim powerbank gibi
@foxycat sahibinden.com u takip et bro oradan buldum adam kullanamıyormuş kafa kafaya takas ettik beyler temiz bulursanız üste 50-100 verin alın bence ben kurtulmuş biri olarak öneririm 4g tasarım ve yazılım olarak rezalet bence ?
Sen meizu'yu översin ama mezarına general mobile gelir
Qchocuq' Alıntı:caneray' Alıntı:Qchocuq' Alıntı:@rygebin @caneray @xyonline beyler 4g fareyse m2 Note attır yeminle mükemmele yakın telefon grafik işlemcisi felan süper full ayarlarda 1080p modern combat 5 oynatıyor bence satıp sizde alın sabah kalktığımda şarj %86 felandı şuan 19 herhalde 1-2 ye kadar goturur daha yoğun kullanımda bu kadar iyi bataryası olan telefon görmedim powerbank gibi
Gelmesin birader meizu adamdır ya bide gri benim telefon süper duruyor eline aldığında incelik hissi ve tek tuş olması iPhone hissi veriyor valla gayet memnunum bozulana kadar kullanırım arkası plastik ama çok sert bükülmez plastik metal hissi veriyor süper ya bu varken ikinci telefon düşünmezsin
SpeedlinE™' Alıntı:Beyefendiye güzel cihaz deyince gaza geldi
caneray' Alıntı:Qchocuq' Alıntı:caneray' Alıntı:Qchocuq' Alıntı:@rygebin @caneray @xyonline beyler 4g fareyse m2 Note attır yeminle mükemmele yakın telefon grafik işlemcisi felan süper full ayarlarda 1080p modern combat 5 oynatıyor bence satıp sizde alın sabah kalktığımda şarj %86 felandı şuan 19 herhalde 1-2 ye kadar goturur daha yoğun kullanımda bu kadar iyi bataryası olan telefon görmedim powerbank gibi
Gelmesin birader meizu adamdır ya bide gri benim telefon süper duruyor eline aldığında incelik hissi ve tek tuş olması iPhone hissi veriyor valla gayet memnunum bozulana kadar kullanırım arkası plastik ama çok sert bükülmez plastik metal hissi veriyor süper ya bu varken ikinci telefon düşünmezsin
Forumun %90'ı General mobile cihaz kullanıyor, dikkat et derim