teknik yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan furki90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

furki90

Original poster
Kayıtlı Üye
17 Eki 2015
8
0
Merhaba, 
custom rom kurulu ve rootlu discovery telefon bulunmakta.telefonda tüm uygulamalar maalesef xxx durdu. hatası vermekte.hataları tmm diyip geçiştiremeden diğeri geliyor telefon kullanılamıyor. 
wipe factory reset yaptım 
flash tools ile orjinal rom kurmayı denedim. 
sd kart ile rom atmayı denedim. 

hiç biri yanıt vermiyor aynı rom duruyor ve aynı hatalar devam ediyor. ekran kilitini kaldırdım mesela hatalar gelene kadar 5-10sn süre oluoyr telefonu resetsleyince tekrar ekran kiliti de geldi. telefonu yeniden başlatınca ne yaptıysan telefonda başa sarıyor.telefonun garantisi bitti. bu konuda yardımcı olabilecek yardımını esitgemeyecek kim varsa çok teşekkür ederim.acil yanı bekliyorum.

Incredible™' Alıntı:
Romu temiz kurulum yaparak yüklemeniz gerekmekte

status 7 hatası alıyorum rom atarken sürkeli ama wordpad++ ile açıp assert kısmı siliyorum kaydediyorum yine aynı hata?

bende sorunsuz oluyor, gm discovery1de deniyorsunuz değilmi?

Incredible™' Alıntı:
bende sorunsuz oluyor, gm discovery1de deniyorsunuz değilmi?

evet aynen. tools ile kurmayı deniyorum ama usb debug modu acamadığımdan o da olmuo sd karttan da böle hata verio

http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-spflashtool-ile-recovery-img-yukleme.html

birde şurdaki anlatıma göre cwm yükleyip deneyin.
Bu arada yükleme adımlar: wipe data - mounts and storage>format /system - advanced> wipe dalvik cache

rom yüklerken yukardaki üç adımı yapmadan yüklerseniz karşınıza herşey çıkabilir

Incredible™' Alıntı:
http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-spflashtool-ile-recovery-img-yukleme.html

birde şurdaki anlatıma göre cwm yükleyip deneyin.
Bu arada yükleme adımlar: wipe data - mounts and storage>format /system - advanced> wipe dalvik cache

rom yüklerken yukardaki üç adımı yapmadan yüklerseniz karşınıza herşey çıkabilir

ilgin için çok tşkler ama telefona hiç bişey işlemiyor ki, cwm zaten kurulu ama üst sürüm veya diğer recoveryleri denedim yine aynısı duuro, mesela telefondan bişey silsem tekrar acınca yine geliyor nasıl iş anlamadm

Incredible™' Alıntı:
philz recovery en sağlamıdır, onu deneyin

onuda denedim ama değişmiyor. sd karttan da tools dan da recoverylerin hepsini denedim yüklemeler sorunsuz ama recovery yine bendeki gibi duruyor