Telefon Orange State Bootlopda Kaldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pofdzm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pofdzm

Original poster
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
17
3
30
Merhabalar, benim bu telefona uygun olduğu söylenen bir TWRP recovery.img buldum ardından da telefona flashladım. İşlemleri linux üzerinden fastboot toolu ile yaptım. İşlemlerin başarılı olduğunu söyledi. Fakat telefonu yeniden başlattığımda gördüğüm şey normal açılma ekranı fakat sol kenarında "Orange State Your device has been unlocked and can't be trusted Your device will boot in 5 seconds" yazıyor ve 5 saniyede bir açılıp kapanarak aynı yere geliyor. Açma tuşu + ses açma tuşu ile recovery girmeye çalıştım fakat giremedim. Fastboot falan çalışsa bir şekilde çözücem işi de çözemiyorum. Rootlama isteğiyle geldi bunlar başıma :/.

Merhabalar,

Vestel Venus V3 5580 TWRP (7.0 Nougat ile uyumlu olarak bahsedilen TWRP'yi kullanmışsanız) telefonun dahili hafızasını şifrelemektedir.
Telefonuza önce stock 6.0 romunu kurup, oem lock işlemi yapıldıktan sonra akabinde TWRP kurabilrsiniz.

ROM :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

TWRP :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

(Not :Cihazda oluşacak problemlerden sorumlu değilim.)

Merhabalar,

Vestel Venus V3 5580 TWRP (7.0 Nougat ile uyumlu olarak bahsedilen TWRP'yi kullanmışsanız) telefonun dahili hafızasını şifrelemektedir.
Telefonuza önce stock 6.0 romunu kurup, oem lock işlemi yapıldıktan sonra akabinde TWRP kurabilrsiniz.

ROM :

TWRP :

(Not :Cihazda oluşacak problemlerden sorumlu değilim.)
Merhaba, telefon Orange State de Bootloopda ve recocery vs. hiç açılmıyor. Yine de ROM yükleyebilir miyim?

Merhaba,

Telefonunuzun bataryasını çıkartıp takınız ve telefonunuz kapalı bir şekilde SP Flash Tool ile kurulumu tamamlayınız.
SP Flash Tool ile kurulum yaparken önce Download butonuna tıklayıp sonra telefonunuzu USB ara kablo ile bağlamanız gerekmektedir.

Merhaba,

Telefonunuzun bataryasını çıkartıp takınız ve telefonunuz kapalı bir şekilde SP Flash Tool ile kurulumu tamamlayınız.
SP Flash Tool ile kurulum yaparken önce Download butonuna tıklayıp sonra telefonunuzu USB ara kablo ile bağlamanız gerekmektedir.
Attığınız rom linkinde driverlardan bahsetmiş ve link de vermiş fakat verdiği driverlar linkinde MT67XX driverları sadece windows 7 ve altına oluyor. Onun dışında verdiği telefon markalarına göre driver indirme yerinde yine vestelin driverları yok. Program bunlar olmadan da başarıyla çalışır mı?

Attığınız rom linkinde driverlardan bahsetmiş ve link de vermiş fakat verdiği driverlar linkinde MT67XX driverları sadece windows 7 ve altına oluyor. Onun dışında verdiği telefon markalarına göre driver indirme yerinde yine vestelin driverları yok. Program bunlar olmadan da başarıyla çalışır mı?
Merhaba,

Bu vermiş olduğum driver SP Flash tool için yeterlidir. Windows 10 sistemlerinde donanım driver imza doğrulamasından dolayı sürücüler yüklenemez.
Windows 10 driver doğrulama kapatma;

• Like
Tepkiler: pofdzm
Merhaba,

Bu vermiş olduğum driver SP Flash tool için yeterlidir. Windows 10 sistemlerinde donanım driver imza doğrulamasından dolayı sürücüler yüklenemez.
Windows 10 driver doğrulama kapatma;
Merhaba,

bütün MediaTek driverlarını windows 8.1 bilgisayarıma yükledim. Dediğiniz gibi imza doğrulamasını kapattım ayarlardan. Bütün driverlar yüklendikten sonra Error Code (10) verdiler. Yüklendiler ama yine de bu erroru verdiler. Bunu düzeltmem gerekli mi?

Merhabalar,

Driverı kaldırıp aşağıdaki linkleri inceleyip linkte belirtilen aşamaları gerçekleştirmeyi deneyebilir misiniz?

Tamam sağolun kod 10 olunca olmadı zannettim kod 10 vermesi normalmiş zaten, şimdi yükleyip deneyeceğim

Merhabalar,

Farkedemedim üzgünüm.

MT67XX driver :

Nasıl Kurulur?
SP Flash Tool'u açtım işlemi başlattım ilk denememde oluyor gibiydi "s_timeout (1042)" errorunu verdi ben de tekrar yaptığımda "PMT changed for the ROM; it must be downloaded. Please select "Format All + Download" scene and try again" yazıyor. Şimdi romu silip tekrar masaüstüne çıkartıp deneyeceğim düzelir belki.

Format All yaparsanız IMEI numaranız silinir. Sadece Download yapmanız gerekmektedir.

Şimdi hatırladım ki ben de vodafone özel uygulamaları vs. vardı, vodafone stock romunu forumdan indirdim flashlanıyor şuan.

• Like
Tepkiler: yakupcontarli