R Robin919 Original poster Kayıtlı Üye 9 Tem 2015 59 3 2 Kas 2016 #1 Hyperx romu kullanıyorum telefon uygulaması durduruldu hatası alıyorum gelen aramalarda titriyor ama ekran gelmiyor yardim lutfen
Hyperx romu kullanıyorum telefon uygulaması durduruldu hatası alıyorum gelen aramalarda titriyor ama ekran gelmiyor yardim lutfen
Y yusuf-5896 Kayıtlı Üye 12 Ağu 2016 223 55 Cihaz 5 plus ROM http://forum.turkdevs.com/konu-official-gm-5-plus-resurrection-remix-5-8-0-rr-rom.html 2 Kas 2016 #2 Cvp: Telefon uygulaması Robin919' Alıntı: Hyperx romu kullanıyorum telefon uygulaması durduruldu hatası alıyorum gelen aramalarda titriyor ama ekran gelmiyor yardim lutfen Ayarlar uygulamalardan varsayılan uygulamalara bakın telefonda ne seçili Genişletmek için tıkla ...
Cvp: Telefon uygulaması Robin919' Alıntı: Hyperx romu kullanıyorum telefon uygulaması durduruldu hatası alıyorum gelen aramalarda titriyor ama ekran gelmiyor yardim lutfen Ayarlar uygulamalardan varsayılan uygulamalara bakın telefonda ne seçili Genişletmek için tıkla ...