Telefonu PC ye bağlayamıyorum

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fearmusa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fearmusa

Original poster
Kayıtlı Üye
29 Kas 2015
59
4
Arkadaşlar ne yaptıysam pc ye bağlayamadım, ne resim aktarma modunda nede dosya aktarımı modunda.

MTP device hatası alıyorum ve düzeltemiyorum. Lütfen bu konuda yarcımcı olurmusunuz bana. Daha önce böyle bir şey yaşayan varmı ?


v48RVr.png
 
aynı sorun bendede vardı. belki bi hafta ugrastım anca ptp bağlantısı kurabildim. önemli olan MHP bağlantısı. moborobo isimli bi program sayesinde sorunu dolaylı yoldan hallettim. programla beraber mobomarket gibi bikac uygulama daha iniyor. ayni işlevi görsede daha karışık. onları daha sonradan kaldirmanizi tavsiye ederim.
 
Cvp: RE: Telefonu PC ye bağlayamıyorum

mahsuncool' Alıntı:
aynı sorun bendede vardı. belki bi hafta ugrastım anca ptp bağlantısı kurabildim. önemli olan MHP bağlantısı.  moborobo isimli bi program sayesinde sorunu dolaylı yoldan hallettim. programla beraber mobomarket gibi bikac uygulama daha iniyor. ayni işlevi görsede daha karışık. onları daha sonradan kaldirmanizi tavsiye ederim.

Ben daha değişik yolla hallettim. Başka bir pc ye bağlayıp orada telefonu gördü sonra o pc den drriver yedek aldım kendi bilgisayarıma gelip aygıt yöneticisinden bu driveri bulup yukkedim, telefonu artık taktigimda gorur oldu, deneyebilirsiniz reklamsiz


İnternette bulmadim madem dedim driver yüklemiyor bende zorla yukkedim