Telefonum Bootloop oldu düzeltemiyorum yardım

canberkylm360

Kayıtlı Üye
2 May 2016
8
0
:what: Farklı romlar attım gene açılış yerinde duruyor hep yardım edermisiniz

Markası General Mobile 4G

Brick olmus dur sp flash tool la stock rom at duzelir belki forumda nasil atilacagi filan vardir kolay gelsim.

Stock rom attiysan yapacak pek fazla bisi kalmamiş sen en iyisi garanti yollari yada stock romu sen atamadin ??

attım aga twrp yükeyince depolama alanı boş gözüküyo dosyaları yüklemyio sanki ya

bu gün garantiye vermeyi düşünüyorum stok rom atıp anlarlarmı birşey sorarlarsa güncelleme geldi yaparken hata verdi android simgesi geldi falan diycem

Cvp: RE: Telefonum Bootloop oldu düzeltemiyorum yardım

canberkylm360' Alıntı:
attım aga twrp yükeyince depolama alanı boş gözüküyo dosyaları yüklemyio sanki ya

bu gün garantiye vermeyi düşünüyorum stok rom atıp anlarlarmı birşey sorarlarsa güncelleme geldi yaparken hata verdi android simgesi geldi falan diycem

İstanbul'daysan elden ver. Telefon açılmıyor de gitsin. Para almazlar. Eskişehir'deysen getir bana yapayım :troll11:

canberkylm360' Alıntı:
Hocam aveadan aldım sorarlarmı neden açılmıyo diye falan ?

güncelleme yaparken kapandı açılmıyor dersin. zaten avea vs. uğraşma, direk Telpa'ya gönder.

Telpa ile bi iki güne alırsın geri sormazlar da zeten hem sorsalar da güncelleme den sonra oldu. Dersin fark ederlerse de en fazla yazılım guncelliyecekler o da 20 ile 50 TL arasi

tamam hocam sorun yok 50 tl den yapsınlarda başka bişey istemem :D

hocam bide bizim burda telpa yok ilçe olduğundan kırklarelide var aveadn aldım diye oraya verecem mecbur

canberkylm360' Alıntı:
tamam hocam sorun yok 50 tl den yapsınlarda başka bişey istemem :D

hocam bide bizim burda telpa yok ilçe olduğundan kırklarelide var aveadn aldım diye oraya verecem mecbur

İstanbul'a gönder kargo ile. 50TL'yi gözden çıkardıysan gönder bana yapayım ben :D

2 gün sonra eline ulaşır