hakan_k' Alıntı:Arkadaşlar açılmama sorunu olan 4g telefonumu vip formu doldurup servise yolladım kontrol ettiğimde aşağıda resimdekiler yazıyor. Acaba ne işlem yapılmıştır? Belki tecrübeliler bilir.
http://i.imgur.com/j0j85Kx.png
hakan_k' Alıntı:Vip formunu doldurdum önkayıt no ile gönderdim. Ayrıca tel yeni imei not etmeyi unuttum tel no ile aradım eski discovery cihazın kaydı çıkıyor.
hakan_k' Alıntı:Telpa olunca çok şaşırmamak lazım ciddiyet yok firmada. sanırım yüzsüzlükle işi götürmeye çalışıyorlar.
hakan_k' Alıntı:26 tl yine iyi millete 270 küsür masraf çıkarıyorlar
hakan_k' Alıntı:Çalışan Anakartı değiştiriyorlar
berkayaksoy' Alıntı:Bende telpaya ücretsiz anakart, arka kamera, lcd ve dokunmatik panel, anakart ve pilini değiştittirmiştim ücretsiz olarak
Arkasından da GM 4G' yi verdim servise sıfırı ile geldi
Sanırım şans işi ben 2 cihazda da maksimum 4 gün bekledim.
crzy81' Alıntı:berkayaksoy' Alıntı:Bende telpaya ücretsiz anakart, arka kamera, lcd ve dokunmatik panel, anakart ve pilini değiştittirmiştim ücretsiz olarak
problem neydi hocam sınırını gönderdiler
berkayaksoy' Alıntı:crzy81' Alıntı:berkayaksoy' Alıntı:Bende telpaya ücretsiz anakart, arka kamera, lcd ve dokunmatik panel, anakart ve pilini değiştittirmiştim ücretsiz olarak
Şarjın çabuk bitmesi, ısınması ana sorunlardı. En son cihazı rootlayıp xposed kurmaya çalışırken komple gitti. Servise verdim sıfırı geldi.
hakan_k' Alıntı:berkayaksoy' Alıntı:crzy81' Alıntı:berkayaksoy' Alıntı:Bende telpaya ücretsiz anakart, arka kamera, lcd ve dokunmatik panel, anakart ve pilini değiştittirmiştim ücretsiz olarak
Şarjın çabuk bitmesi, ısınması ana sorunlardı. En son cihazı rootlayıp xposed kurmaya çalışırken komple gitti. Servise verdim sıfırı geldi.
aynı sorundan yolladım ben de inşallah sıfırı gelir