Tersine mühendislik için Assembly Tutorials

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XANTY1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XANTY1

Original poster
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
24
19
27
Ben bunlarla başlamıştım sizede tavsiye ediyorum ayriyetten RADAsm gibi asm derleyicileride var 

http://www.sctzine.com/assembly/

Lina(?) denen bir hanımefendi vardı yıllar önce. Ben o ablanın anlatımlarından öğrenmiştim. Bulabilir misiniz bilmiyorum ama onlarla en basit seviyeden LaserrLock, Dongle yada FlexLM ile lisanslama nasıl olura kadar anlatıyordu o ablamız. Ayrıca bizde de mtct diye de bir ekip vardı. Çok yetenekli arkadaşlardı. Hatta yeteneklerini sadece reverse engineerin alanında da kullanmıyorlardı. Ciddi derecede ASM ile PIC programlayarak değişik işler yapan robotlarla yarışmalar kazanmışlıkları vardır :goodgrief:

mtct efsanedir. çalışma hayatına son verdik ancak türk ters mühendisliği olarak kardeş sitelerimiz yayına devam ediyor. mtct deki arkadaşlarımızada çoğunluğuna crackingi birakmayanlara buradan ulaşabilirsiniz. lena nın dersleri arşivimde vardi yeni başlayanlar için katkı sağlayacaksa upload ederim mtct de yaptığımız tutoriallerdende mevcut. onlarıda upload ederiz. bu alanda ulaşabileceğiniz siteler www.tcct.us www.decompile.us yayın hayatına devam ediyor.. saygılarımla