Gönüldaş Original poster Aktif Üye 20 Nis 2015 220 61 42 24 Eki 2015 #1 Bugün Theme Creator Beta programını denedim gayet iyi bir programa benziyor. Keşke General Mobile böyle program yapsada yayınlasa gayet güzel olurdu?
Bugün Theme Creator Beta programını denedim gayet iyi bir programa benziyor. Keşke General Mobile böyle program yapsada yayınlasa gayet güzel olurdu?
Gönüldaş Original poster Aktif Üye 20 Nis 2015 220 61 42 24 Eki 2015 #3 @"Rygebin" Bunun için bir General Mobile ile iletişime geçmek gerek.
R Rygebin 24 Eki 2015 #4 Gönüldaş' Alıntı: @"Rygebin" Bunun için bir General Mobile ile iletişime geçmek gerek. Genişletmek için tıkla ... Direk rom'u hazırlayan ayrıca kitleyici uygulamasını yapan şahısla irtibata geçmeli daha etkili olur.
Gönüldaş' Alıntı: @"Rygebin" Bunun için bir General Mobile ile iletişime geçmek gerek. Genişletmek için tıkla ... Direk rom'u hazırlayan ayrıca kitleyici uygulamasını yapan şahısla irtibata geçmeli daha etkili olur.
Gönüldaş Original poster Aktif Üye 20 Nis 2015 220 61 42 24 Eki 2015 #5 Rygebin' Alıntı: Gönüldaş' Alıntı: @"Rygebin" Bunun için bir General Mobile ile iletişime geçmek gerek. Genişletmek için tıkla ... Direk rom'u hazırlayan ayrıca kitleyici uygulamasını yapan şahısla irtibata geçmeli daha etkili olur. Genişletmek için tıkla ... İşte onları bilsek irtibata geçerim ama kimler bilmiyorum.
Rygebin' Alıntı: Gönüldaş' Alıntı: @"Rygebin" Bunun için bir General Mobile ile iletişime geçmek gerek. Genişletmek için tıkla ... Direk rom'u hazırlayan ayrıca kitleyici uygulamasını yapan şahısla irtibata geçmeli daha etkili olur. Genişletmek için tıkla ... İşte onları bilsek irtibata geçerim ama kimler bilmiyorum.