berker' Alıntı:Arama ekranında tuşların saydam olması biraz kötü olmuş. Ayrıca Notlar butonu sadece bende mi bozuk?
serifff10' Alıntı:sürümüm stock rom jb ve iconlar değişmiyor aynı kalıyor acaba sorun bendemi ?
serifff10' Alıntı:bir tane daha tema indirmiştim ondada değişmemişti acaba nova launcher yüzündenmidir
azadglr3456' Alıntı:Tema Çok güzel olmuş. Mesajların duvar kağıdığını değiştirdim ama arama ekranındaki duvar kağıdını değiştiremedim Yardımcı Olurmusunuz.!!
teacher75' Alıntı:Tesekkurler.azadglr3456' Alıntı:Tema Çok güzel olmuş. Mesajların duvar kağıdığını değiştirdim ama arama ekranındaki duvar kağıdını değiştiremedim Yardımcı Olurmusunuz.!!
![]()
![]()
Mesajlardaki Foto İçin:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temayi arama ekranı, mesajlar ve bir kaç ikon değişikliği ile tekrar paylasicam. Ve yeni temalarda hazir.(Materialistik Theme ve HtcRed Theme ) yakinda .![]()
azadglr3456' Alıntı:serifff10' Alıntı:bir tane daha tema indirmiştim ondada değişmemişti acaba nova launcher yüzündenmidir
Ewet büyük ihtimalle ondandir
Bide Nova Launcheri Silip Dene .
serifff10' Alıntı:azadglr3456' Alıntı:serifff10' Alıntı:bir tane daha tema indirmiştim ondada değişmemişti acaba nova launcher yüzündenmidir
Ewet büyük ihtimalle ondandir
Bide Nova Launcheri Silip Dene .
tamamdır novayı silince lolipop oldu şimdi bunu denicem teşekkürler
Apranax' Alıntı:Eline sağlık ilk editlediğim tema eskileri hortlatalım![]()