PoleStar' Alıntı:Ellerine sağlık Bnm temaya bnzio Hatta Aynısı bile diebiliriim
serkan75' Alıntı:PoleStar' Alıntı:Ellerine sağlık Bnm temaya bnzio Hatta Aynısı bile diebiliriim
Paylaş dedim, bana bıraktın.
Dr.Techno™' Alıntı:Eline Sağlık
PoleStar' Alıntı:serkan75' Alıntı:PoleStar' Alıntı:Ellerine sağlık Bnm temaya bnzio Hatta Aynısı bile diebiliriim
Paylaş dedim, bana bıraktın.
Bişey Olmazz
Tema paylaşımları için teşekkür ederim arkadaşım baya başarılı ve güzel olmuş. Yalnız anlayamadığım bir konu var cevap verirsen çok iyi olur. GNZ temaların içini kurcaladığımda com.gionee diye bir ibare yazıyor. General Mobile kendi temalarını yapmıyor mu neden Gionee telefonlarının temalarını kulanıyor. Anladık Türkiye'de General Mobile ama bari kendi temalarını yapsın.serkan75' Alıntı:
Gönüldaş' Alıntı:Tema paylaşımları için teşekkür ederim arkadaşım baya başarılı ve güzel olmuş. Yalnız anlayamadığım bir konu var cevap verirsen çok iyi olur. GNZ temaların içini kurcaladığımda com.gionee diye bir ibare yazıyor. General Mobile kendi temalarını yapmıyor mu neden Gionee telefonlarının temalarını kulanıyor. Anladık Türkiye'de General Mobile ama bari kendi temalarını yapsın.serkan75' Alıntı:Stock kitkat Miui Gnz Tema.
Saat widgetı xwidgetdan. Miui 7 duvar kağıtlarının hepsi other/home klasörünün içinde.
Ekran görüntüleri:
İndir----> https://yadi.sk/d/PAI8A0NcjRjqX
Açıklaman için teşekkürler arkadaşım temaları daha kolay yapa bilmek için bir düzenleme aracı yok mu?TheNexus' Alıntı:Gönüldaş' Alıntı:Tema paylaşımları için teşekkür ederim arkadaşım baya başarılı ve güzel olmuş. Yalnız anlayamadığım bir konu var cevap verirsen çok iyi olur. GNZ temaların içini kurcaladığımda com.gionee diye bir ibare yazıyor. General Mobile kendi temalarını yapmıyor mu neden Gionee telefonlarının temalarını kulanıyor. Anladık Türkiye'de General Mobile ama bari kendi temalarını yapsın.serkan75' Alıntı:Stock kitkat Miui Gnz Tema.
Saat widgetı xwidgetdan. Miui 7 duvar kağıtlarının hepsi other/home klasörünün içinde.
Ekran görüntüleri:
temaları değil uygulamaları alıyor gionee den ordaki com.gionee yazısı uygulamanın asıl isimlerinin başlangıcı
Gönüldaş' Alıntı:Açıklaman için teşekkürler arkadaşım temaları daha kolay yapa bilmek için bir düzenleme aracı yok mu?TheNexus' Alıntı:Gönüldaş' Alıntı:Tema paylaşımları için teşekkür ederim arkadaşım baya başarılı ve güzel olmuş. Yalnız anlayamadığım bir konu var cevap verirsen çok iyi olur. GNZ temaların içini kurcaladığımda com.gionee diye bir ibare yazıyor. General Mobile kendi temalarını yapmıyor mu neden Gionee telefonlarının temalarını kulanıyor. Anladık Türkiye'de General Mobile ama bari kendi temalarını yapsın.serkan75' Alıntı:Stock kitkat Miui Gnz Tema.
Ekran görüntüleri:
temaları değil uygulamaları alıyor gionee den ordaki com.gionee yazısı uygulamanın asıl isimlerinin başlangıcı
Aslında temaları düzenlemek için bir yöntem var ama biraz üstünde çalışmam gerekir ve daha sonra açıklayacağım. İkon konusunda iyimdir kendim de yaparım.TheNexus' Alıntı:Gönüldaş' Alıntı:Açıklaman için teşekkürler arkadaşım temaları daha kolay yapa bilmek için bir düzenleme aracı yok mu?TheNexus' Alıntı:Gönüldaş' Alıntı:Tema paylaşımları için teşekkür ederim arkadaşım baya başarılı ve güzel olmuş. Yalnız anlayamadığım bir konu var cevap verirsen çok iyi olur. GNZ temaların içini kurcaladığımda com.gionee diye bir ibare yazıyor. General Mobile kendi temalarını yapmıyor mu neden Gionee telefonlarının temalarını kulanıyor. Anladık Türkiye'de General Mobile ama bari kendi temalarını yapsın.serkan75' Alıntı:Stock kitkat Miui Gnz Tema.
Ekran görüntüleri:
yok heralde bilmiyorum bu arada bazı temeları da alıyolar gioneeden dsa.DSA:
Gönüldaş' Alıntı:Aslında temaları düzenlemek için bir yöntem var ama biraz üstünde çalışmam gerekir ve daha sonra açıklayacağım. İkon konusunda iyimdir kendim de yaparım.TheNexus' Alıntı:Gönüldaş' Alıntı:Açıklaman için teşekkürler arkadaşım temaları daha kolay yapa bilmek için bir düzenleme aracı yok mu?TheNexus' Alıntı:Gönüldaş' Alıntı:Tema paylaşımları için teşekkür ederim arkadaşım baya başarılı ve güzel olmuş. Yalnız anlayamadığım bir konu var cevap verirsen çok iyi olur. GNZ temaların içini kurcaladığımda com.gionee diye bir ibare yazıyor. General Mobile kendi temalarını yapmıyor mu neden Gionee telefonlarının temalarını kulanıyor. Anladık Türkiye'de General Mobile ama bari kendi temalarını yapsın.
TheNexus' Alıntı:Gönüldaş' Alıntı:Aslında temaları düzenlemek için bir yöntem var ama biraz üstünde çalışmam gerekir ve daha sonra açıklayacağım. İkon konusunda iyimdir kendim de yaparım.TheNexus' Alıntı:Gönüldaş' Alıntı:Açıklaman için teşekkürler arkadaşım temaları daha kolay yapa bilmek için bir düzenleme aracı yok mu?TheNexus' Alıntı:temaları değil uygulamaları alıyor gionee den ordaki com.gionee yazısı uygulamanın asıl isimlerinin başlangıcı
ben de biliyorum o yöntemi fakat arkadaş kolay yolunu istemiş
serhatdaldal' Alıntı:Hocam YouTube iconunu düzeltebilir misin sana zahmet
Astrosman' Alıntı:Pink blush temayı nerden bulabilirim
serkan75' Alıntı:Astrosman' Alıntı:Pink blush temayı nerden bulabilirim
Nasıl bir tema o, pink blush derken?