v2 ne zaman çıkar acaba?
yenilikleri ne olacak? anlamsız hata kodları yerine çözüme yönelik yönlendirmeler olsa iyi olur.
yenilikleri ne olacak? anlamsız hata kodları yerine çözüme yönelik yönlendirmeler olsa iyi olur.
Merhaba. Yakında yayınlanır. Çözüm odaklı bir versiyondur kendileri.v2 ne zaman çıkar acaba?
Tester olmak istiyorumAşağıdaki hatayı alan arkadaşlardan tester olmak isteyenler bu mesajı alıntılayın.
Ekli dosyayı görüntüle 226
Tester olmak istiyorum
TESTER OLMAK İSTİYORUMAşağıdaki hatayı alan arkadaşlardan tester olmak isteyenler bu mesajı alıntılayın.
Aşağıdaki hatayı alan arkadaşlardan tester olmak isteyenler bu mesajı alıntılayın.
Aşağıdaki hatayı alan arkadaşlardan tester olmak isteyenler bu mesajı alıntılayın.
Merhaba. Şifre şu; FORUM.TURKDEVS.COMArkadaslar ben rar sifresini bulamadim yardimci olurmusunuz
Tester alımı devam ediyosa tester olmak istiyorumAşağıdaki hatayı alan arkadaşlardan tester olmak isteyenler bu mesajı alıntılayın.