bu hatayı alıyorum
öğe kopyalanamıyor diyor,tvrp de iken atamiyorum tableteKardeşim pcden e tab 5 e girince direk olarak at görmesi lazım.
öğe kopyalanamıyor diyor,tvrp de iken atamiyorum tableteKardeşim pcden e tab 5 e girince direk olarak at görmesi lazım.
Rom benim isim zatende baska romlardada olmuyor sıkıntı ordaBu hatanın nedenini bilmiyorum ama başka bir rom yüklesen geçer diye tahmin ediyorum. Ayrıca tabletin kendisinde olan kalibrasyonu yaptığında da 0x2 hatası verirse başka rom dene kesin düzelecektir.
Kardeşim bende de görmüyordu "USB hata ayıklama modu" nu kurduktan sonra yeniden o dosyayı flashladım ve o zaman pc gördü.kardeşim o videoda tablet açık açıkken tabletin USB hata ayıklama sınıf açıyor sorun orda değil sorun diğerleri kurma rağmen hiç bir engel yokken programın tableti okumaması tahta okuyor kalibre programı cihaz bağlı değil diyor
Valla biz 3 romda denedik birisinde 0x2 birisinde 0x7 diğerinde de sorunsuz oldu.Rom benim isim zatende baska romlardada olmuyor sıkıntı orda
Rom tabanlari kk mi? Mm'de calismiyordu. Lp denemedim.Kardeşim bende de görmüyordu "USB hata ayıklama modu" nu kurduktan sonra yeniden o dosyayı flashladım ve o zaman pc gördü.
Valla biz 3 romda denedik birisinde 0x2 birisinde 0x7 diğerinde de sorunsuz oldu.
Valla ne kk ne mm ne de lp biliyorum attım bir rom onda sorunsuz oldu.Rom tabanlari kk mi? Mm'de calismiyordu. Lp denemedim.
dedikleri yaptım hala 0x2 hatası alıyorumValla ne kk ne mm ne de lp biliyorum attım bir rom onda sorunsuz oldu.
Hatta linki de vereyim;
"E-Tab 5 Cracked Stock Rom" İndirme linki: https://yadi.sk/d/4f9q9iwqwiZgp
"E-Tab 5 TWRP 3.0.2.4" İndirme linki: http://forum.turkdevs.com/konu/rehber-etab5-twrp-3-0-2-4-yukleme.8605/
Video linki:
Not: Ben telefonu fullden formatladım TWRP felan hiçbirşey kalmadı sonra verdiğim linkten TWRP'yi indirdim kurdum sonra E-Tab 5 Cracked Stock Rom'u da kurdum ve o hataların hepsi gitti.
Tabletin kendi kalibrasyonunu yap dediğiniz zaman ne hatası veriyor?0x2 hatası alıyorum ne yapmam lazım acil
ARKADAŞLAR BÖYLE KALDI NE KALEMLE DOKUNULUYOR NE AÇILIYOR NE KAPANIYOR ALLAH İÇİN YARDIM EDİN
edit: Fotoğraf açılmıyorsa ekrandaki gibi beyaz ekranda kaldı ne usb algılıyor ne dokunuluyor ne kapanıyor ne bi şey lütfen yardım edin
Aldığın yedeği geri kur ve sayfa 14 de yazdığım çözümü uygula youtube üzerinden bir videoya yönlendirmiştim.Hocam şarjı bitti kapandı kendiliğinden de ben bunu nasıl çözeceğim? Usb bağlantısı da görmüyor