Asderdd' Alıntı:@Zenaro, yanlış model panel seçmişsin.
Zenaro' Alıntı:Asderdd' Alıntı:@Zenaro, yanlış model panel seçmişsin.
HOLİTEK seçmiştim şimdi başka bir panel şeçip deniyim mi o zaman düzelirmi acaba ?
tamamdır farklı bir panerl seçip yaptım sıkıntısız oldu her şey için çok teşşekkürler.
Asderdd' Alıntı:Zenaro' Alıntı:Asderdd' Alıntı:@Zenaro, yanlış model panel seçmişsin.
HOLİTEK seçmiştim şimdi başka bir panel şeçip deniyim mi o zaman düzelirmi acaba ?
tamamdır farklı bir panerl seçip yaptım sıkıntısız oldu her şey için çok teşşekkürler.
Holitek değilse yüksek ihtimalle GIS'tir
bvrordk' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]- İndirdiğiniz "KALIB_BOOT_BY_TURKDEVS.zip" dosyasını TWRP üzerinden hiçbir sıfırlama yapmadan cihazınıza yükleyin ve cihazı yeniden başlatın.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]BU AŞAMAYI NASIL YAPCAZ?[/font]
Zenaro' Alıntı:bvrordk' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]- İndirdiğiniz "KALIB_BOOT_BY_TURKDEVS.zip" dosyasını TWRP üzerinden hiçbir sıfırlama yapmadan cihazınıza yükleyin ve cihazı yeniden başlatın.[/font]
Sistem yedeğini aldıktan sonra aynı google play kurarken yaptığımız işlemi yapıcakson bilgisayarda dosyayı tablete at sonra da twrp den kur k.g
bvrordk' Alıntı:Zenaro' Alıntı:bvrordk' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]- İndirdiğiniz "KALIB_BOOT_BY_TURKDEVS.zip" dosyasını TWRP üzerinden hiçbir sıfırlama yapmadan cihazınıza yükleyin ve cihazı yeniden başlatın.[/font]
Sistem yedeğini aldıktan sonra aynı google play kurarken yaptığımız işlemi yapıcakson bilgisayarda dosyayı tablete at sonra da twrp den kur k.g
saol peki kalibrasyon v1.0 a giriyorum ve şu hatayı alıyorum MSVCP120.dll bilgisayarınızda eksik oldugundan başlatılamıyor ?
kalibrasyon v1.0 a giriyorum ve şu hatayı alıyorum 'MSVCP120.dll bilgisayarınızda eksik oldugundan başlatılamıyor' nedeni nedir ?
@[font='Open Sans', sans-serif]Asderdd [font='Open Sans', sans-serif]kalibrasyon v1.0 a giriyorum ve şu hatayı alıyorum 'MSVCP120.dll bilgisayarınızda eksik oldugundan başlatılamıyor' nedeni nedir ?[/font][/font]
Asderdd' Alıntı:@"Eren Unkun", @"fsagmis" özel mesaj ile bana ulaşınız.
brayn617' Alıntı:Bende panel GIS olarak gozukuyordu.Onu secip yapmama ragmen birsey degismedi.Holitek yapinca duzeldi.Nasil bir is ise
Teşekkürler.Asderdd' Alıntı:brayn617' Alıntı:Bende panel GIS olarak gozukuyordu.Onu secip yapmama ragmen birsey degismedi.Holitek yapinca duzeldi.Nasil bir is ise
Daha önce servise yolladıysanız muhtemelen serviste yanlış kalibre etmişlerdir