[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,0x7 hatası aldıktan sonra rootlu roma geri döndüremedim acaba nasıl orjinal roma geri dönebilirim

ben de x07 hatası aldım ve şu anda ne kalem ne de normal dokunmayı algılıyor. tablet kapanmıyor. tüm panelleri denedim ve aynı

hocam driverleri yukledi ama boyle sıkıntı var
V3nmDy.jpg

[doublepost=1512212347,1512212306][/doublepost]hocam driverleri yukledi ama boyle sıkıntı var
V3nmDy.jpg

ADMİN TWRPDEN YÜKLÜYORUM ZİPİ SİSTEMİ YENİDEN BAŞLATIYORUM AÇILIŞ EKRANIN DA KALIYOR. LÜTFEEEEEENNNN YARDIM ET DOKUNMATİK SIFIR LÜTFEN YARDIM ET ALLAHINA KURBAN.!!!!!!!!

- Cihazınızdaki mevcut romu TWRP üzerinden yedekleyin.
nasıl yedekliyoruz?
[doublepost=1512299771,1512293858][/doublepost]sizin dediğiniz işlemleri tek tek yaptım fakat bende beyaz ekran gelmiyor ve işlemlere devam edince 0x7 hatası alıyorum. çözümü nedir ?
bir sorum daha olcak yedek alırken sistemi de seçicekmiyiz?

nasıl yedekliyoruz?
[doublepost=1512299771,1512293858][/doublepost]sizin dediğiniz işlemleri tek tek yaptım fakat bende beyaz ekran gelmiyor ve işlemlere devam edince 0x7 hatası alıyorum. çözümü nedir ?
bir sorum daha olcak yedek alırken sistemi de seçicekmiyiz?

Tabiki systemide seçeceksiniz.Data-cache-system seçilmeli.

dediğini yaptım da geri yükleme yaptıktan sonra general mobile yazısında takılı kaldı

Bak şimdi işlemden önce yedeği alıp işlemi yaptıtkan sonra wipe cache-data-system-dalvik cache yapıp yani onları silip yedeği geri yüklersen bir sorun olmaz.

hocam ben twrp ye nasıl dosya atarım ve nasıl kurarım bu kalibrasyon dosyasını

abi linkten indirdim twrp ile attım yedekte aldım ama yükle diyorum zip dosyası görünmüyor birde adb sürücüleri sanırım bende yüklü değil yardımcı olur musun rica etsem

TWRP de rar dosyasını tanımıyor. Rarı normal klasöre onuda zipe çevirip flashlamaya çalıştım bu sefer zip file corrupted diyor ne alakaysa.

twrp sonrasında dokunmatik çalışmamaya basladı ama kalem ile çalışıyor bu işlem bu hatayı duzeltir mi? teşekkürler

LÜTFEN YARDIM EDİN... BEN BUNU YAPAMADIM NASIL DOSYALARIMI SAKLAYARAK BU YAPTIĞINIZ BEYAZ PANEL NASIL SİLEBİLİRİM

bunu tool-etab-5-dokunmatik-kalibrasyon-araci nasıl kaldırabiliriz

Dokunmatik kalibrasyonu nasıl yapacagiz acaba ordakilerden birşey anlamadım bir video yoluyla Velan göstere bilirseniz minetar kalirim.lütfen yardımcı olun