Astrosman' Alıntı:Arkdaslar benim bir sorum olacak , sosyal ağlardan gelen bildirimde sadece isim ve mesaj olarak bildirim geliyor , profil resimleri çıkmıyor onun yerine uygulama simgesi olusuyor, jbdeki gibi bildirim olurken profil resimleri filanda çıkıyordu bildirimde üstte. Bunun nasıl duzeltebilirim ?
Astrosman' Alıntı:Astrosman' Alıntı:Arkdaslar benim bir sorum olacak , sosyal ağlardan gelen bildirimde sadece isim ve mesaj olarak bildirim geliyor , profil resimleri çıkmıyor onun yerine uygulama simgesi olusuyor, jbdeki gibi bildirim olurken profil resimleri filanda çıkıyordu bildirimde üstte. Bunun nasıl duzeltebilirim ?
Arkadaslar hala bu sorunlar bogusuyorum tek sorun bu yoksa rom bonba gibi,
Yardim edecek var mi :/ ?
serkan75' Alıntı:Astrosman' Alıntı:Astrosman' Alıntı:Arkdaslar benim bir sorum olacak , sosyal ağlardan gelen bildirimde sadece isim ve mesaj olarak bildirim geliyor , profil resimleri çıkmıyor onun yerine uygulkama simgesi olusuyor, jbdeki gibi bildirim olurken profil resimleri filanda çıkıyordu bildirimde üstte. Bunun nasıl duzeltebilirim ?
Arkadaslar hala bu sorunlar bogusuyorum tek sorun bu yoksa rom bonba gibi,
Yardim edecek var mi :/ ?
Tek sorun bu olsa keşke ne var bunda büyütecek.
Wes' Alıntı:Şuanda memleketteyim, internet yok. Pazartesi akşamı güncellemeyi veririm.
burakbrkburak' Alıntı:Modülleri etkinlestirdim ama tema liste yüklenmedi hatası alıyorum başka bi çözümü varmı acaba