Türkçe Destekli 3000 Tipografik Font

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakan.k

Original poster
Yasaklı Üye
29 Ocak 2015
349
50
xfont_paket-2.jpg.pagespeed.ic_.s8ck9nKdW0-300x288.jpg

SCvDAMt.jpg

LİNKLER

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

KAYNAK : http://www.fullprogramlarindir.com

İstediğin fonta bilgisayarda bakıp telefona atıp i-font ya da rom toolbox ile yükleyebilirsin.

kiLLa.hkN' Alıntı:
İstediğin fonta bilgisayarda bakıp telefona atıp i-font ya da rom toolbox ile yükleyebilirsin.

Ben iki programla da yapamadım.Hem GG hem Legend v11 romlarda denedim.İki farklı launcher kullandım, Apex ve Nova launcher, stok font italik oluyor o kadar.Neyi yanlış yapıyorum?

Tmp341' Alıntı:
kiLLa.hkN' Alıntı:

Ben iki programla da yapamadım.Hem GG hem Legend v11 romlarda denedim.İki farklı launcher kullandım, Apex ve Nova launcher, stok font italik oluyor o kadar.Neyi yanlış yapıyorum?

Nova ayarlarından yapacaksın nova kendi fontunu seçer önce. Görünüm ayarlarından seçeceksin.

kiLLa.hkN' Alıntı:
Ben playdan satın aldığım novada kullanıyorum

Bende yıllar önce apex satın almıştım.O da duruyor.Ama nedense yapamadım.Geliştiricisine eposta atayım madem.