Muhammed Abdülaziz Tüfekçi' Alıntı:Arkadaşlar twitterdan hiç bi şekilde bildirim gelmiyor bütün ayarlara baktım senkronizasyon falan açık ama yine de gelmiyor.. eski sürüm yüklemeyi denedim ama yine gelmedi..lütfen yardımcı olun
IrResistibLe' Alıntı:Muhammed Abdülaziz Tüfekçi' Alıntı:Arkadaşlar twitterdan hiç bi şekilde bildirim gelmiyor bütün ayarlara baktım senkronizasyon falan açık ama yine de gelmiyor.. eski sürüm yüklemeyi denedim ama yine gelmedi..lütfen yardımcı olun
Hangi romdasin
Muhammed Abdülaziz Tüfekçi' Alıntı:IrResistibLe' Alıntı:Muhammed Abdülaziz Tüfekçi' Alıntı:Arkadaşlar twitterdan hiç bi şekilde bildirim gelmiyor bütün ayarlara baktım senkronizasyon falan açık ama yine de gelmiyor.. eski sürüm yüklemeyi denedim ama yine gelmedi..lütfen yardımcı olun
Hangi romdasin
kk pro edit
Muhammed Abdülaziz Tüfekçi' Alıntı:sistem uygulaması yap derken?
xmanapo' Alıntı:Ya kusura bakmayın pek anlamıyorum bunlardan ama kısaca yazarsan yapabilirim. Romtoolbox u indirdim. Twitter.apk normalde nerde? Eğer nerde olduğunu yazabilirsen system/app klasörüne taşıyabilirim
Prusias' Alıntı:twitter uygulamasının verilerini sil, uygulamayı kaldır. pc ile twittera gir ayarlar/uygulamalardan herşeyin erişimini kaldır. play storeden twitterın son sürümünü indir kur giriş yap tamamdır