Twrp + Crack + Gapps Sonrası Sorunlar

ShockvaWe

Original poster
Kayıtlı Üye
20 Kas 2015
3
1
Forumdaki konulardan görerek twrp kurdum ve crack + gapps yükledim başta hiçbir sorun gözükmüyordu ancak sonrada yaşadığım sorunlar şöyle : 
Not : Tableti Rootlamadım Sadece Yukardakileri Yapdım.
1-Dokunmatiği 2.de algılıyor sorunlar çıkartmaya başladı.
2-Google play store geldi ama birşeyi yükelye tıklayınca indiriliyor... diyor öyle kalıyor indirmiyor.
3-Google Play Store'de birşeyler aramaya kalkarsam 3.4. harften sonra google play durduruldu diyor.

Kardeşiminkine hepsini yaptım + rootladım yağ gibi akıyor hiçbir sorunu yok :cool: birşeyimi yanlış yapıyorsunuz

Yo görünürde bu şeyler hariç hiç sıkıntısı yok hani bir hata filanda vermiyor adımlarıda aynen takip ettim benim şanssızlığımmı nedir.
-Dokunmatik düzeldi baya ekranı silince.

Sanırım internetin yavaşlığındanmış mobil veriye (mobil ap) bağladım indirdi , durduruldu sorununu ise e-tab5 in normal stabilize olmamasına bağlıyorum.

Incredible™' Alıntı:
Kardeşiminkine hepsini yaptım + rootladım yağ gibi akıyor hiçbir sorunu yok :cool: birşeyimi yanlış yapıyorsunuz

Hocam custom rom calismaniz varmi?Custom rom cikarsa bayram ederim :rool: :D

Amazing' Alıntı:
Hocam custom rom calismaniz varmi?Custom rom cikarsa bayram ederim  
rool.gif
biggrin.gif

Bi ara bakarım :popcorn: istesem portlarımda uğraşası gelmiyor insanın

Amazing' Alıntı:
Incredible™' Alıntı:

Hocam custom rom calismaniz varmi?Custom rom cikarsa bayram ederim  :rool: :D

Bazı veled grupları tps os falan filan diyorlardı ama ne kadar güvenilir ::Dditten öte birşey değildir bence.

ShockvaWe' Alıntı:
Bazı veled grupları tps os falan filan diyorlardı ama ne kadar güvenilir :
biggrin.gif
ditten öte birşey değildir bence.

herşey çıkabilir arkadaşlar mutlaka forumda ben olmasamda farklı arkadaşlardan çalışmalar olacaktır, takipte kalın :)

Cihazim rootlu,gelistirici seceneklerinde usb hata ayiklamasi acik fakat pc tableti gormuyor.Ne yapmaliyim?

Cvp: Twrp + Crack + Gapps Sonrası Sorunlar

Arkadaşlar ben crack ledim tableti play store de whatsapp uyumsuz gözüküyor.Apk olarak indirdiğimdede dosya açılamıyor diyor nasıl yüklerim?