R ReptiLe Original poster Aktif Üye 5 Şub 2015 106 10 28 Şub 2016 #1 Flashify ile twrp flashlicam ama nasil yapacagimi bilmiyorum yardim eder misiniz Bu arada telefonum 6.0.1 stock romda rootlu ve stock recovery yuklu
Flashify ile twrp flashlicam ama nasil yapacagimi bilmiyorum yardim eder misiniz Bu arada telefonum 6.0.1 stock romda rootlu ve stock recovery yuklu
W Wes Administrator 25 Ocak 2015 2,745 3,344 34 Eskişehir Cihaz OnePlus 7 Pro ROM OxygenOS Open Beta 12 28 Şub 2016 #2 RE: Ne yapmam lazimm rashr kullan o daha kolay. Bir de konu başlığı düzeltin.
R ReptiLe Original poster Aktif Üye 5 Şub 2015 106 10 29 Şub 2016 #3 Cvp: RE: Ne yapmam lazimm Wes' Alıntı: rashr kullan o daha kolay. Bir de konu başlığı düzeltin. Genişletmek için tıkla ... Tamamdir yukledim twrp yi ama bu su an kalici olarak yuklendi demi
Cvp: RE: Ne yapmam lazimm Wes' Alıntı: rashr kullan o daha kolay. Bir de konu başlığı düzeltin. Genişletmek için tıkla ... Tamamdir yukledim twrp yi ama bu su an kalici olarak yuklendi demi
W Wes Administrator 25 Ocak 2015 2,745 3,344 34 Eskişehir Cihaz OnePlus 7 Pro ROM OxygenOS Open Beta 12 29 Şub 2016 #4 Cvp: RE: Ne yapmam lazimm ReptiLe' Alıntı: Wes' Alıntı: rashr kullan o daha kolay. Bir de konu başlığı düzeltin. Genişletmek için tıkla ... Tamamdir yukledim twrp yi ama bu su an kalici olarak yuklendi demi Genişletmek için tıkla ... evet
Cvp: RE: Ne yapmam lazimm ReptiLe' Alıntı: Wes' Alıntı: rashr kullan o daha kolay. Bir de konu başlığı düzeltin. Genişletmek için tıkla ... Tamamdir yukledim twrp yi ama bu su an kalici olarak yuklendi demi Genişletmek için tıkla ... evet
R ReptiLe Original poster Aktif Üye 5 Şub 2015 106 10 29 Şub 2016 #5 Cvp: RE: Ne yapmam lazimm Wes' Alıntı: ReptiLe' Alıntı: Wes' Alıntı: rashr kullan o daha kolay. Bir de konu başlığı düzeltin. Genişletmek için tıkla ... Tamamdir yukledim twrp yi ama bu su an kalici olarak yuklendi demi Genişletmek için tıkla ... evet Genişletmek için tıkla ... Tamamdir cok saolun
Cvp: RE: Ne yapmam lazimm Wes' Alıntı: ReptiLe' Alıntı: Wes' Alıntı: rashr kullan o daha kolay. Bir de konu başlığı düzeltin. Genişletmek için tıkla ... Tamamdir yukledim twrp yi ama bu su an kalici olarak yuklendi demi Genişletmek için tıkla ... evet Genişletmek için tıkla ... Tamamdir cok saolun