EGEMEN' Alıntı:Neden yapamadım? Recovery moddayım önümde 3 seçenek var install yok. Twrp nasıl kuracağım apk dosyası açmıyor tablet.
Can1285karakartal' Alıntı:@Captain abi bunu ben kurdum şifre falan istemedi acildi .Arkadasa kurduk ama ne olduysa hem dokunmatik gitti hem sifreyi kabul emedi ne yapmaliyiz .galiba seri numarayi silmiş
Can1285karakartal' Alıntı:theblackhuman' Alıntı:EGEMEN' Alıntı:Neden yapamadım? Recovery moddayım önümde 3 seçenek var install yok. Twrp nasıl kuracağım apk dosyası açmıyor tablet.
Sende orjinal recovery yüklü twrp kurman lazım bu sana yardımcı olur: http://forum.turkdevs.com/konu-rehber-guncellendi-etab-5-twrp-recovery-yukleme.html
Can1285karakartal' Alıntı:@Captain abi bunu ben kurdum şifre falan istemedi acildi .Arkadasa kurduk ama ne olduysa hem dokunmatik gitti hem sifreyi kabul emedi ne yapmaliyiz .galiba seri numarayi silmiş
Tabletin arkasındaki seri numarasıyla mdm deki aynı mı?
Hayir silmis ne yazikki
theblackhuman' Alıntı:EGEMEN' Alıntı:Neden yapamadım? Recovery moddayım önümde 3 seçenek var install yok. Twrp nasıl kuracağım apk dosyası açmıyor tablet.
Sende orjinal recovery yüklü twrp kurman lazım bu sana yardımcı olur: http://forum.turkdevs.com/konu-rehber-guncellendi-etab-5-twrp-recovery-yukleme.html
Tabletin arkasındaki seri numarasıyla mdm deki aynı mı?
Hayir silmis ne yazikki
Captain' Alıntı:@"Asderdd" in paylaştığı e tab5 stock romunun twrpden yüklenebilen halidir. Bilgisayara gerek yoktur.
Rom üzerinde herhangi bir oynama yapılmamıştır.
Kurulum: Tableti recovery modunda yeniden başlatın.
Wipe kısmından tableti sıfırlayın
ETAB 5 STOCK-TURKDEVS-CAPTAIN isimli dosyamızı install kısmından seçip yükleyin.
Wipe yapmadan tekrar install yaparak ETAB5 RECOVERY dosyasını yükleyin.
Tabletiniz artık tamamen orijinal.
Kayıt hatası alanlar yeniden başlatarak vs. birkaç kez denesinler en sonunda hallolacaktır.
Linkler: ROM: Yandex Disk'ten İndir
Stock Recovery: Yandex Disk'ten İndir
Teşekkür Et butonuna basmayı unutmayın
gameover32' Alıntı:tabletin seri numarasına nasıl bakailirim