Hayır geliştiricisi hala bir cevap vermedi. Rom güzel lakin sorun büyük.Sorunu çözebildin mi ona göre yükleyeceğim
Hayır geliştiricisi hala bir cevap vermedi. Rom güzel lakin sorun büyük.Sorunu çözebildin mi ona göre yükleyeceğim
Opsiyonel demek istediğinizi seçebilirsiniz demek. Nano öneririm.BİŞEY DİCEM HOCAM GApps DA OPSİYONEL DİE BİŞEY YOK
Hocam vendor kurulumu da yaptim fakat rom sonrasi sim gormuyor...
merhabalar romu kurdum ellerinize sağlık ben böyle güzel bir rom görmedim daha önce inanır mısınız pil süresi nereddeyse 6 saate yaklaşıyor.neyse sim kartı görmüyor cidden telefon vendoru falan kurdum yine görmedi dediğiniz SELinux Changer i kurunca gördü fakat telefonda normal gezerken tam sayfa reklam çıkıyor hani oyunlarda falan cıkan reklamlardan kapanmayanlardan onu nasıl engellerim gerçekten rahatsiz edici oluyor.SELinux Changer ile Permissive moduna ayarlayın.
merhabalar romu kurdum ellerinize sağlık ben böyle güzel bir rom görmedim daha önce inanır mısınız pil süresi nereddeyse 6 saate yaklaşıyor.neyse sim kartı görmüyor cidden telefon vendoru falan kurdum yine görmedi dediğiniz SELinux Changer i kurunca gördü fakat telefonda normal gezerken tam sayfa reklam çıkıyor hani oyunlarda falan cıkan reklamlardan kapanmayanlardan onu nasıl engellerim gerçekten rahatsiz edici oluyor.